OHAL Gündelik Hayatı Etkilemeyecek

21.07.2016 - 08:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

OHAL Gündelik Hayatı Etkilemeyecek

Başbakan Yıldırım, OHAL kararına ilişkin, "Alınan bu karar halkımızın gündelik hayatına yönelik olmayıp, devletin mekanizmalarının düzenli ve hızlı işleyişine yöneliktir." dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, Bakanlar Kurulu'nun OHAL kararına ilişkin, "Alınan bu karar halkımızın gündelik hayatına yönelik olmayıp, devletin mekanizmalarının düzenli ve hızlı işleyişine yöneliktir." ifadesini kullandı. Başbakan Yıldırım, resmi Twitter hesabından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan olağanüstü hal kararına ilişkin değerlendirmede bulundu. Yıldırım, mesajında, "Alınan bu karar halkımızın gündelik hayatına yönelik olmayıp, devletin mekanizmalarının düzenli ve hızlı işleyişine yöneliktir. Meydanlara inin, meydanı bırakmayın. Çağrımıza verilen cevap darbenin önlenmesinde en büyük gücümüz olmuştur." görüşüne yer verdi.
Başbakan Yıldırım, OHAL kararına ilişkin, "Alınan bu karar halkımızın gündelik hayatına yönelik olmayıp, devletin mekanizmalarının düzenli ve hızlı işleyişine yöneliktir." dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, Bakanlar Kurulu'nun OHAL kararına ilişkin, "Alınan bu karar halkımızın gündelik hayatına yönelik olmayıp, devletin mekanizmalarının düzenli ve hızlı işleyişine yöneliktir." ifadesini kullandı.

Başbakan Yıldırım, resmi Twitter hesabından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan olağanüstü hal kararına ilişkin değerlendirmede bulundu.

Yıldırım, mesajında, "Alınan bu karar halkımızın gündelik hayatına yönelik olmayıp, devletin mekanizmalarının düzenli ve hızlı işleyişine yöneliktir. Meydanlara inin, meydanı bırakmayın. Çağrımıza verilen cevap darbenin önlenmesinde en büyük gücümüz olmuştur." görüşüne yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.