19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

‘’Bizim için zor bir rakip değil’’

Spor 09.09.2016 - 14:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

‘’Bizim için zor bir rakip değil’’

‘’Bizim için zor bir rakip değil’’

Darıca G.B Başkanı Mustafa Öztürk, Türkiye Kupası 2.Tur maçında karşı karşıya gelecekleri Ankaragücü ile değerlendirmelerde bulunarak, ‘’Ankaragücü bizim için zor bir rakip değil. Maçın kendi sahamızda oynanacak olması bizim için avantaj. İki takımı da teraziye koyduğumuzda biz daha ağır basıyoruz. Futbolcularımız Maltepespor maçındaki mücadeleci ruhlarını bu maçta da ortaya koydukları taktirde turu geçen taraf biz olacağız’’dedi. ‘ÖNCELİĞİMİZ ADLİYESPOR’ Lig ve kupa maçlarını tek tek düşünmeleri gerektiğini vurgulayan Başkan Öztürk, ‘’Şu anda önümüzde bizim için önem taşıyan bir Adliyespor maçı var. Teknik ekip ve futbolcuların yanı sıra yönetimimizin de bu maça konsantre olması gerekiyor. İlk dış saha maçımızdan 3 puanla dönerek haftayı kayıpsız kapatmak istiyoruz’’dedi.
‘’Bizim için zor bir rakip değil’’

Darıca G.B Başkanı Mustafa Öztürk, Türkiye Kupası 2.Tur maçında karşı karşıya gelecekleri Ankaragücü ile değerlendirmelerde bulunarak, ‘’Ankaragücü bizim için zor bir rakip değil. Maçın kendi sahamızda oynanacak olması bizim için avantaj. İki takımı da teraziye koyduğumuzda biz daha ağır basıyoruz. Futbolcularımız Maltepespor maçındaki mücadeleci ruhlarını bu maçta da ortaya koydukları taktirde turu geçen taraf biz olacağız’’dedi.

‘ÖNCELİĞİMİZ ADLİYESPOR’

Lig ve kupa maçlarını tek tek düşünmeleri gerektiğini vurgulayan Başkan Öztürk, ‘’Şu anda önümüzde bizim için önem taşıyan bir Adliyespor maçı var. Teknik ekip ve futbolcuların yanı sıra yönetimimizin de bu maça konsantre olması gerekiyor. İlk dış saha maçımızdan 3 puanla dönerek haftayı kayıpsız kapatmak istiyoruz’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.