MHP’liler Mehmetçiğin Yanında

Gebze 14.02.2018 - 11:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

MHP’liler Mehmetçiğin Yanında

MHP Gebze İlçe yönetim kurulu toplantısında, İlçe Başkanı Ferit Taşdemir’in talimatı ile partililer Mehmetçik Vakfı’na bağışta bulundular.

MHP Gebze İlçe Başkanlığı yönetim kurulu toplantısı MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir öncülüğünde toplandı. İlçe başkanlığında yapılan toplantıya, MHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Uludağ ve yönetimi, mahalle başkanları katıldı. Toplantı Afrin Zeytindalı Operasyonu’nda Şehit düşen kahraman Mehmetçikler ve tüm Şehitler için yapılan dualar ile başladı. MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, MHP Antalya İl İlçe Başkanları Çalıştayı Programının bilgilendirmesi ile devam eden toplantıda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin grup toplantısı konuşma metni tekraren okundu. Başkan Taşdemir’in talimatı ile toplantıya katılan partililer 2582’ye mesaj atarak Mehmetçik Vakfı’na destek oldu. MEHMETÇİĞE DESTEK OLUN Toplantıda bir konuşma yapan MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, “Antalya’da düzenlenen ve çok verimli geçen çalıştayımızın ardından yönetim kurulu toplantımızda bir araya geldik. Liderimiz Devlet Bahçeli’den sizlere selam getirdi. Gündemimizde Afrin operasyonları var. Ülkemizin içinden geçtiği zor ve sıkıntılı süreçte Mehmetçiğimizin yanında olmalıyız. Biz de partili ülküdaşlarım ile Mehmetçik Vakfı’na bağış yaptık. Tüm vatandaşlarımızı 2582’ye mesaj atarak Mehmetçiğimize destek olmasını istiyoruz.” dedi. Başkan Taşdemir’in konuşmasının ardından haftalık programlar düzenlenerek seçim öncesi hazırlıklar istişare edildi.    
MHP Gebze İlçe yönetim kurulu toplantısında, İlçe Başkanı Ferit Taşdemir’in talimatı ile partililer Mehmetçik Vakfı’na bağışta bulundular.

MHP Gebze İlçe Başkanlığı yönetim kurulu toplantısı MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir öncülüğünde toplandı. İlçe başkanlığında yapılan toplantıya, MHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Uludağ ve yönetimi, mahalle başkanları katıldı. Toplantı Afrin Zeytindalı Operasyonu’nda Şehit düşen kahraman Mehmetçikler ve tüm Şehitler için yapılan dualar ile başladı. MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, MHP Antalya İl İlçe Başkanları Çalıştayı Programının bilgilendirmesi ile devam eden toplantıda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin grup toplantısı konuşma metni tekraren okundu. Başkan Taşdemir’in talimatı ile toplantıya katılan partililer 2582’ye mesaj atarak Mehmetçik Vakfı’na destek oldu.

MEHMETÇİĞE DESTEK OLUN

Toplantıda bir konuşma yapan MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, “Antalya’da düzenlenen ve çok verimli geçen çalıştayımızın ardından yönetim kurulu toplantımızda bir araya geldik. Liderimiz Devlet Bahçeli’den sizlere selam getirdi. Gündemimizde Afrin operasyonları var. Ülkemizin içinden geçtiği zor ve sıkıntılı süreçte Mehmetçiğimizin yanında olmalıyız. Biz de partili ülküdaşlarım ile Mehmetçik Vakfı’na bağış yaptık. Tüm vatandaşlarımızı 2582’ye mesaj atarak Mehmetçiğimize destek olmasını istiyoruz.” dedi. Başkan Taşdemir’in konuşmasının ardından haftalık programlar düzenlenerek seçim öncesi hazırlıklar istişare edildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.