Köşker kimi ‘işaret’ edecek?

Spor 16.05.2018 - 16:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Köşker kimi ‘işaret’ edecek?

Gebzespor’da gözler Pazar günü yapılacak olan kongreye çevrilirken, direksiyonun başında olan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in kulüp başkanlığına kimi işaret edeceği merak konusu oldu.

Pazar günü çoğunluğa bakmaksızın olağanüstü genel kurulunu gerçekleştirecek olan Gebzespor’da tablo aynı. Mevcut başkan Yusuf Öztürk kesin olarak aday değil. Nabız yoklanan Efsane Başkan İlker Çakır’ın da aday olmak gibi bir düşüncesi olmadığı biliniyor. Kongreye 3 gün kala herkes, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in iki dudağının arasından çıkacak bir cümleyi bekliyor. TOP KÖŞKER’DE Doğru yönetilen Gebzespor’un her zaman destekçisi olduğunu ‘Gebzespor’ konulu toplantılarda hep dile getiren ve bu çerçevede son 2 yılda kulübe ciddi katkılar sunan Başkan Köşker’in Pazar günkü kongreye ‘aday’ çıkartacağı Gebze kamuoyunda sıklıkla dillendirilmiş durumda. 5 yıl sonra 3.Lig’e çıkan Gebzespor’un gerçek yerinin 1.Lig olduğunu şampiyonluk kutlamalarında ifade eden Başkan Köşker’in ‘aday’ çıkartacağı kişiden ekonomik yönden güçlü bir yönetim oluşturmasını istediği de öğrenildi. Yeni başkanını arayan Gebzespor’da yarın ciddi bir hareketliğin yaşanması bekleniyor.
Gebzespor’da gözler Pazar günü yapılacak olan kongreye çevrilirken, direksiyonun başında olan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in kulüp başkanlığına kimi işaret edeceği merak konusu oldu.

Pazar günü çoğunluğa bakmaksızın olağanüstü genel kurulunu gerçekleştirecek olan Gebzespor’da tablo aynı. Mevcut başkan Yusuf Öztürk kesin olarak aday değil. Nabız yoklanan Efsane Başkan İlker Çakır’ın da aday olmak gibi bir düşüncesi olmadığı biliniyor. Kongreye 3 gün kala herkes, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in iki dudağının arasından çıkacak bir cümleyi bekliyor.

TOP KÖŞKER’DE

Doğru yönetilen Gebzespor’un her zaman destekçisi olduğunu ‘Gebzespor’ konulu toplantılarda hep dile getiren ve bu çerçevede son 2 yılda kulübe ciddi katkılar sunan Başkan Köşker’in Pazar günkü kongreye ‘aday’ çıkartacağı Gebze kamuoyunda sıklıkla dillendirilmiş durumda. 5 yıl sonra 3.Lig’e çıkan Gebzespor’un gerçek yerinin 1.Lig olduğunu şampiyonluk kutlamalarında ifade eden Başkan Köşker’in ‘aday’ çıkartacağı kişiden ekonomik yönden güçlü bir yönetim oluşturmasını istediği de öğrenildi. Yeni başkanını arayan Gebzespor’da yarın ciddi bir hareketliğin yaşanması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.