İlklerin Hastanesi ‘Farabi’

Darıca 13.07.2019 - 09:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İlklerin Hastanesi ‘Farabi’

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi sunduğu kaliteli hizmetleri bir adım öteye taşımaya devam ediyor.

Hastane bünyesinde hizmet vermekte olan Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Ünitesi hastanenin eğitim ve araştırma hastanesi olmasıyla birlikte ünite olma aşamasını geçip uygulama ve eğitim merkezi ruhsatını aldı. Bölge halkının da yoğun ilgi gösterdiği Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Ünitesi Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde aktif olarak hizmet vermekte idi. Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü ve Hastane Yönetimi bu hizmetleri geliştirme amacıyla Sağlık Bakanlığına başvuruda bulunmuş neticesinde ise; Geleneksel, Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları Daire Başkanı Dr. Mehmet Zafer Kalaycı, Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney ve Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Yönetim ekibinin yaptığı denetimi başarılı bir şekilde geçerek uygulama ve eğitim merkezi şeklinde hizmet vermeye hak kazandı. Bu sayede akupunktur; ozon tedavisi, fitoterapi, kupa terapisi, hipnoz, sülük uygulaması, proloterapi, mezoterapi gibi hizmetlerde bakanlık onaylı sertifikalı eğitim düzenleme yetisine sahip oldu. Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin; Kocaeli bölgesinde ilk uygulama ve eğitim merkezi olmasıyla ayrı bir öneme sahip oldu. GÜNEŞ: “HİZMETTE ÇITAYI YUKARI ÇIKARMAK İÇİN ÇABALIYORUZ” Hastane Başhekimi Doç.Dr.Mustafa Güneş tarafından yapılan açıklamada; “Bölge halkına hizmet vermek için elimizden gelen tüm çabayı sarf ediyoruz, verilen hizmetleri sürekli güncel tutarak alanında özel eğitim almış sertifikalı hekimlerimiz ile sunmuş olduğu bu hizmetlerimiz devam edecektir. Tüm dünyada yaygınlaşan bu uygulamalar kendi kurumuzda da büyük bir özveri ile yapılmakta ve sürekli olarak bir gelişim göstermekteyiz. Bu süreçte emeği geçen başta İl Sağlık Müdürlüğümüze ve birime hizmet veren değerli çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.
Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi sunduğu kaliteli hizmetleri bir adım öteye taşımaya devam ediyor.

Hastane bünyesinde hizmet vermekte olan Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Ünitesi hastanenin eğitim ve araştırma hastanesi olmasıyla birlikte ünite olma aşamasını geçip uygulama ve eğitim merkezi ruhsatını aldı. Bölge halkının da yoğun ilgi gösterdiği Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Ünitesi Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde aktif olarak hizmet vermekte idi. Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü ve Hastane Yönetimi bu hizmetleri geliştirme amacıyla Sağlık Bakanlığına başvuruda bulunmuş neticesinde ise; Geleneksel, Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları Daire Başkanı Dr. Mehmet Zafer Kalaycı, Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney ve Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Yönetim ekibinin yaptığı denetimi başarılı bir şekilde geçerek uygulama ve eğitim merkezi şeklinde hizmet vermeye hak kazandı. Bu sayede akupunktur; ozon tedavisi, fitoterapi, kupa terapisi, hipnoz, sülük uygulaması, proloterapi, mezoterapi gibi hizmetlerde bakanlık onaylı sertifikalı eğitim düzenleme yetisine sahip oldu. Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin; Kocaeli bölgesinde ilk uygulama ve eğitim merkezi olmasıyla ayrı bir öneme sahip oldu.

GÜNEŞ: “HİZMETTE ÇITAYI YUKARI ÇIKARMAK İÇİN ÇABALIYORUZ”

Hastane Başhekimi Doç.Dr.Mustafa Güneş tarafından yapılan açıklamada; “Bölge halkına hizmet vermek için elimizden gelen tüm çabayı sarf ediyoruz, verilen hizmetleri sürekli güncel tutarak alanında özel eğitim almış sertifikalı hekimlerimiz ile sunmuş olduğu bu hizmetlerimiz devam edecektir. Tüm dünyada yaygınlaşan bu uygulamalar kendi kurumuzda da büyük bir özveri ile yapılmakta ve sürekli olarak bir gelişim göstermekteyiz. Bu süreçte emeği geçen başta İl Sağlık Müdürlüğümüze ve birime hizmet veren değerli çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.