19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Büyükşehir 3 günde 332 lokasyonu dezenfekte etti!

Sağlık 31.03.2020 - 18:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Büyükşehir 3 günde 332 lokasyonu dezenfekte etti!

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, son 3 günde 332 lokasyonda dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdi. Sağlık Bakanlığı’nın Koronavirüs (Covid-19) ile mücadele edilmesine yönelik ilk kararından bu yana Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, virüs salgınına karşı mücadele veriyor. Her gün yüzlerce yerde dezenfekte uygulaması yapılarak virüsün yayılması önleniyor. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, hafta sonu ve Pazartesi günü içerisinde 332 lokasyonda dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdi.   ECZANELER, PARKLAR, HUZUREVLERİ DEZENFEKTE EDİLDİ Çalışmalarını gece gündüz sürdüren ekipler, ilçelerde dezenfeksiyon çalışmalarına büyük bir özveriyle devam ediyor. Dezenfekte uygulamaları kamu kurumu, eczane, park, durak, huzurevleri ve diğer pek çok yerde yapılıyor. Son üç günde 226’sı gece ve 106’sı gündüz olmak üzere toplamda 332 yerde dezenfekte uygulama çalışması yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, son 3 günde 332 lokasyonda dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdi. Sağlık Bakanlığı’nın Koronavirüs (Covid-19) ile mücadele edilmesine yönelik ilk kararından bu yana Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, virüs salgınına karşı mücadele veriyor. Her gün yüzlerce yerde dezenfekte uygulaması yapılarak virüsün yayılması önleniyor. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, hafta sonu ve Pazartesi günü içerisinde 332 lokasyonda dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdi.  

ECZANELER, PARKLAR, HUZUREVLERİ DEZENFEKTE EDİLDİ

Çalışmalarını gece gündüz sürdüren ekipler, ilçelerde dezenfeksiyon çalışmalarına büyük bir özveriyle devam ediyor. Dezenfekte uygulamaları kamu kurumu, eczane, park, durak, huzurevleri ve diğer pek çok yerde yapılıyor. Son üç günde 226’sı gece ve 106’sı gündüz olmak üzere toplamda 332 yerde dezenfekte uygulama çalışması yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.