Havuzun görüntüsü hoş değil

Gebze 04.07.2020 - 10:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Havuzun görüntüsü hoş değil

Gebze Kent Meydanında bulunan havuzun bakımsız ve içi boş görüntüsü vatandaşların dikkatini çekiyor. Vatandaşlar, içi boş durumdaki havuzun hoş görüntü vermediğini aynı zamanda bakımsız görüntüsüyle Gebze’ye yakışmadığını belirttiler. YETKİLİLERİN DİKKATİNİ ÇEKTİLER Kent Meydanında bulunan havuzun bakımsız görüntüsü görenlerin dikkatini çekiyor. Vatandaşlar, içi boş durumdaki havuzun hoş görüntü vermediğini söylerken aynı zamanda bakımsız görüntüsüyle kente yakışmadığını söylüyorlar. Bakımsızlıktan yıpranan görüntüsü ve yıpranmış haliyle kente yakışmayan bir görüntü çizen havuz konusunda vatandaşlar Gebze Belediyesi yetkililerini uyarırken kısa zamanda konuyla ilgilenilmesi gerektiğini ifade ediyorlar. ŞİMDİ HALİ İÇLER ACISI Daha önceki zamanlarda özellikle akşam saatlerinde ışıl ışıl renkli görüntüsüyle kente imaj katan havuzun, bu yaz kurumuş ve bakımsız hali görenleri üzerken kısa zamanda bakımının yapılması konusunda yetkililere çağrıda bulunuluyor. Gebzeli vatandaşlar “Meydanda bulunan havuz eski görüntüsüne kavuşturulabilir. Şimdiki hali içler acısı. Lütfen bu konuyla alakalı çalışma yapılsın. Havuz eski görüntüsüne tekrardan kavuşturulsun” yorumunu yapıyorlar. 

Gebze Kent Meydanında bulunan havuzun bakımsız ve içi boş görüntüsü vatandaşların dikkatini çekiyor. Vatandaşlar, içi boş durumdaki havuzun hoş görüntü vermediğini aynı zamanda bakımsız görüntüsüyle Gebze’ye yakışmadığını belirttiler.

YETKİLİLERİN DİKKATİNİ ÇEKTİLER

Kent Meydanında bulunan havuzun bakımsız görüntüsü görenlerin dikkatini çekiyor. Vatandaşlar, içi boş durumdaki havuzun hoş görüntü vermediğini söylerken aynı zamanda bakımsız görüntüsüyle kente yakışmadığını söylüyorlar. Bakımsızlıktan yıpranan görüntüsü ve yıpranmış haliyle kente yakışmayan bir görüntü çizen havuz konusunda vatandaşlar Gebze Belediyesi yetkililerini uyarırken kısa zamanda konuyla ilgilenilmesi gerektiğini ifade ediyorlar.

ŞİMDİ HALİ İÇLER ACISI

Daha önceki zamanlarda özellikle akşam saatlerinde ışıl ışıl renkli görüntüsüyle kente imaj katan havuzun, bu yaz kurumuş ve bakımsız hali görenleri üzerken kısa zamanda bakımının yapılması konusunda yetkililere çağrıda bulunuluyor. Gebzeli vatandaşlar “Meydanda bulunan havuz eski görüntüsüne kavuşturulabilir. Şimdiki hali içler acısı. Lütfen bu konuyla alakalı çalışma yapılsın. Havuz eski görüntüsüne tekrardan kavuşturulsun” yorumunu yapıyorlar. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.