Gelecek Kocaeli’ye saha eğitimi!

Siyaset 07.07.2020 - 10:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gelecek Kocaeli’ye saha eğitimi!

Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Ahmet Müfit Cengiz, Kocaeli il teşkilatsını ziyaret etti. İl başkanlık divan toplantısına da katılan Cengiz, yöneticilere sahada yapacakları çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Gelecek Partisi başkanlık divanı toplantısında Adalet Bakanlığı’nda müşavir olarak görev yapan, daha önce TBMM Anayasa Komisyonu Başkan danışmanlığı, Vakıfbank, Atakule GYO Yönetim Kurulu Başkan ve üyeliklerini yapan, genel başkan Prof. Ahmet Davutoğlu’nun yakın çalışma arkadaşı Ahmet Müfit Cengiz’i ağırladı. Kongre süreci ve hazırlıkların değerlendirildiği ve il başkanı Ömer Faruk Başaran’ın başkanlık ettiği toplantıya katılan Cengiz, partililerin saha da karşılaşabilecekleri sorular, sorunlar ve iletişim kurarken dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgi verip uyarılarda bulundu. MORAL VE MOTİVASYON AŞILANDI AK Partiden kopuş süreciyle ilgili yürütülen kara propagandaların vatandaş nezdinde artık itibar görmediğini vurgulayan Cengiz, hak, hukuk, adalet, eşitlik ve insanca yaşam istediklerini, karşılaştıkları tüm engel ve sorunları aşarak vatandaşlara gerçekleri anlatmaya devam edeceklerini söyledi. Yaklaşık üç saat süren toplantı Kocaeli teşkilatına moral ve motivasyon aşıladı. İlki gerçekleştirilen ve pandemi süreci nedeniyle dar kapsamda planlanan programın önümüzdeki süreçte tüm teşkilatı kapsayacak şekilde tekrarlanacağı belirtildi.

Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Ahmet Müfit Cengiz, Kocaeli il teşkilatsını ziyaret etti. İl başkanlık divan toplantısına da katılan Cengiz, yöneticilere sahada yapacakları çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Gelecek Partisi başkanlık divanı toplantısında Adalet Bakanlığı’nda müşavir olarak görev yapan, daha önce TBMM Anayasa Komisyonu Başkan danışmanlığı, Vakıfbank, Atakule GYO Yönetim Kurulu Başkan ve üyeliklerini yapan, genel başkan Prof. Ahmet Davutoğlu’nun yakın çalışma arkadaşı Ahmet Müfit Cengiz’i ağırladı. Kongre süreci ve hazırlıkların değerlendirildiği ve il başkanı Ömer Faruk Başaran’ın başkanlık ettiği toplantıya katılan Cengiz, partililerin saha da karşılaşabilecekleri sorular, sorunlar ve iletişim kurarken dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgi verip uyarılarda bulundu.

MORAL VE MOTİVASYON AŞILANDI

AK Partiden kopuş süreciyle ilgili yürütülen kara propagandaların vatandaş nezdinde artık itibar görmediğini vurgulayan Cengiz, hak, hukuk, adalet, eşitlik ve insanca yaşam istediklerini, karşılaştıkları tüm engel ve sorunları aşarak vatandaşlara gerçekleri anlatmaya devam edeceklerini söyledi. Yaklaşık üç saat süren toplantı Kocaeli teşkilatına moral ve motivasyon aşıladı. İlki gerçekleştirilen ve pandemi süreci nedeniyle dar kapsamda planlanan programın önümüzdeki süreçte tüm teşkilatı kapsayacak şekilde tekrarlanacağı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.