19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Sorumsuzlar çöp atmayı sürdürüyor!

Gebze 29.07.2020 - 10:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Sorumsuzlar çöp atmayı sürdürüyor!

Geçtiğimiz günlerde gazetemizde gündem yaptığımız tarihi eşsiz değerimiz olan Ballıkayalar Tabiat Parkındaki kötü görüntü devam ediyor. Hiçbir şeyin değişmediği tabiat parkında sorumsuz vatandaşlar çevreyi kirletip katletmeyi sürdürüyor. Tüm uyarılara rağmen piknik sonrası yiyip içtiklerini çevreye atan vatandaşlara büyük tepki söz konusu. Vatandaşlar “piknik yapmayı bile bilmeyenler var. Salgın döneminde çevreye zarar veriyorlar” yorumunu yaptılar. Gündeme getirdiğimiz Ballıkayalar’daki kötü görüntü sürerken yaz mevsiminde oldukça rağbet gören bu nadide doğal güzellik kendini bilmezler tarafından katledilmeye devam ediyor. Yiyip içtikten sonra gelişigüzel şekilde çevreye atan sorumsuzlar, tepki görmeye devam ederken sosyal medyada bu görüntülere büyük tepki var. Yetkililerden destek isteyen vatandaşlar “Tabiat parkında çevre temizliği yapılsın, atanlar da iyi bir ceza alsın, belki caydırıcı olur” yorumunu yapıyorlar. HABER: R.SILA GÜVENÇ

Geçtiğimiz günlerde gazetemizde gündem yaptığımız tarihi eşsiz değerimiz olan Ballıkayalar Tabiat Parkındaki kötü görüntü devam ediyor. Hiçbir şeyin değişmediği tabiat parkında sorumsuz vatandaşlar çevreyi kirletip katletmeyi sürdürüyor. Tüm uyarılara rağmen piknik sonrası yiyip içtiklerini çevreye atan vatandaşlara büyük tepki söz konusu. Vatandaşlar “piknik yapmayı bile bilmeyenler var. Salgın döneminde çevreye zarar veriyorlar” yorumunu yaptılar. Gündeme getirdiğimiz Ballıkayalar’daki kötü görüntü sürerken yaz mevsiminde oldukça rağbet gören bu nadide doğal güzellik kendini bilmezler tarafından katledilmeye devam ediyor. Yiyip içtikten sonra gelişigüzel şekilde çevreye atan sorumsuzlar, tepki görmeye devam ederken sosyal medyada bu görüntülere büyük tepki var. Yetkililerden destek isteyen vatandaşlar “Tabiat parkında çevre temizliği yapılsın, atanlar da iyi bir ceza alsın, belki caydırıcı olur” yorumunu yapıyorlar.

HABER: R.SILA GÜVENÇ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.