Nihat Yıldırım yerinde öğrendi

Gebze 20.08.2020 - 16:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Nihat Yıldırım yerinde öğrendi

ALTIN’IN SON DURUMU NE OLACAK?

Ümit Medya Yönetim Kurlu Başkanı Nihat Yıldırım Takı Kuyumculuk sahiplerinden Yıldıray Turan ve Ercan Oğuz’u ziyaret ederek altının son durumu hakkındaki bilgiyi yerinde aldı. Altındaki anormal dalgalanmayı öğrenmek, altının son durumu ve geleceği hakkındaki bilgiyi yerinde almak amacı ile Ümit Medya Yönetim Kurlu Başkanı Nihat Yıldırım Takı Kuyumculuk sahiplerinden Yıldıray Turan ve Ercan Oğuz’u ziyaret etti. Ziyarette konuşan Takı Kuyumculuk sahiplerinden Yıldıray Turan, “Altın normal olmayan bir şekilde 10 TL 10 TL yükseldi. Vatandaşlarımız da altın yükseldikçe altına koştu. 380 TL’den 400 TL oldu. Daha sonra; 410, 420… çıkmaya başladı. Bir süre bu çıkış devam etti. Ama ben altında bir düşüş olacağını söyledim. Röportajlar verildi altın 600 TL’ye 650 TL’ye çıkacak diye. Ben onları yanlış bilgilendirmemeleri konusunda uyardım. İŞİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ Buraya bir vatandaşımız gelmişti onu da uyardım, ‘altın düşecek almayın’ dedim. Nitekim söylediğim gibi de oldu altın düşmeye başladı. Altın böyle çıkış yapmaz. Bir anormallik var. Kapalı Çarşı’ya gitmek için yola çıktığımda altın 15 TL birden yükseliyordu. Altın şu an toparlıyor. Yüksek fiyattan altın alanlar biraz bekleyecek” dedi. Ercan Oğuz ise işlerini en iyi şekilde yapmaya çalıştıklarını söyleyerek, “Toplum için emrinizdeyiz. Bu milletin daha güzel şeyler görmedi için emrinizdeyiz. Bizim maddi olarak bir ihtiyacımız yok. Sizin gayretleriniz takdire şayan. Siz vazifenin içindesiniz. Tespit edeceksiniz, öncülük yapacaksınız. Biz de sizlere destek olacağız” diye konuştu. Takı Kuyumculuk sahiplerinden Yıldıray Turan ve Ercan Oğuz, Yıldırım ve Sır’a ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.
ALTIN’IN SON DURUMU NE OLACAK?

Ümit Medya Yönetim Kurlu Başkanı Nihat Yıldırım Takı Kuyumculuk sahiplerinden Yıldıray Turan ve Ercan Oğuz’u ziyaret ederek altının son durumu hakkındaki bilgiyi yerinde aldı.

Altındaki anormal dalgalanmayı öğrenmek, altının son durumu ve geleceği hakkındaki bilgiyi yerinde almak amacı ile Ümit Medya Yönetim Kurlu Başkanı Nihat Yıldırım Takı Kuyumculuk sahiplerinden Yıldıray Turan ve Ercan Oğuz’u ziyaret etti. Ziyarette konuşan Takı Kuyumculuk sahiplerinden Yıldıray Turan, “Altın normal olmayan bir şekilde 10 TL 10 TL yükseldi. Vatandaşlarımız da altın yükseldikçe altına koştu. 380 TL’den 400 TL oldu. Daha sonra; 410, 420… çıkmaya başladı. Bir süre bu çıkış devam etti. Ama ben altında bir düşüş olacağını söyledim. Röportajlar verildi altın 600 TL’ye 650 TL’ye çıkacak diye. Ben onları yanlış bilgilendirmemeleri konusunda uyardım.

İŞİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ

Buraya bir vatandaşımız gelmişti onu da uyardım, ‘altın düşecek almayın’ dedim. Nitekim söylediğim gibi de oldu altın düşmeye başladı. Altın böyle çıkış yapmaz. Bir anormallik var. Kapalı Çarşı’ya gitmek için yola çıktığımda altın 15 TL birden yükseliyordu. Altın şu an toparlıyor. Yüksek fiyattan altın alanlar biraz bekleyecek” dedi. Ercan Oğuz ise işlerini en iyi şekilde yapmaya çalıştıklarını söyleyerek, “Toplum için emrinizdeyiz. Bu milletin daha güzel şeyler görmedi için emrinizdeyiz. Bizim maddi olarak bir ihtiyacımız yok. Sizin gayretleriniz takdire şayan. Siz vazifenin içindesiniz. Tespit edeceksiniz, öncülük yapacaksınız. Biz de sizlere destek olacağız” diye konuştu. Takı Kuyumculuk sahiplerinden Yıldıray Turan ve Ercan Oğuz, Yıldırım ve Sır’a ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.