19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AK Parti Gebze'de temayül yapıldı!

Gebze 14.09.2020 - 12:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

AK Parti Gebze'de temayül yapıldı!

AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı’nda ilçe başkanını belirlemek için yapılan temayülde Recep Kaya, Hasan Soba, Engin Güzel, Yalçın Coştur, Hüseyin Kurt ve Ufuk Ekinci’nin isimleri konuşuluyor. AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı’nda ilçe başkanını belirlemek için temayül yapıldı. Yapılan temayülde partililer ilçe başkanı olarak görmek istediği isimleri kağıda yazarak sandığa attı. AK Parti Genel Merkez, Gebze’de değişimden yana karar alırken, bu kapsamda ilçe binasında temayül yoklaması yapıldı. AK Parti İl Koordinatörü Hikmet Ayar ile AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş de temayül sırasında teşkilatı yalnız bırakmadı. 6 İSİM VAR Ana kademe, meclis üyeleri, kadın, gençlik ile mahallelerin icra yönetimleri ile yeni bir başkan arayışına giren AK Parti Gebze'de temayüle ilgi yüksek oldu. AK Parti İl Koordinatörü Hikmet Ayar, partililere temayül kağıdına 3 ismi yazmaları gerektiğini ve bunun dışında yapılan işlemin geçersiz olacağını söyledi. Partililer de kağıda yazdıkları 3 ismi kapalı zarfa koyarak sandığa bıraktı. Temayül yoklamasında ön plana çıkacak isimlerin genel merkez tarafından Ankara’ya davet edileceği ve ardından ilçe başkanının belirleneceği belirtildi. AK Parti kulislerinde başkanlık için Recep Kaya, Hasan Soba, Engin Güzel, Yalçın Coştur, Hüseyin Kurt ve Ufuk Ekinci’nin isimleri konuşuluyor.

AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı’nda ilçe başkanını belirlemek için yapılan temayülde Recep Kaya, Hasan Soba, Engin Güzel, Yalçın Coştur, Hüseyin Kurt ve Ufuk Ekinci’nin isimleri konuşuluyor.

AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı’nda ilçe başkanını belirlemek için temayül yapıldı. Yapılan temayülde partililer ilçe başkanı olarak görmek istediği isimleri kağıda yazarak sandığa attı. AK Parti Genel Merkez, Gebze’de değişimden yana karar alırken, bu kapsamda ilçe binasında temayül yoklaması yapıldı. AK Parti İl Koordinatörü Hikmet Ayar ile AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş de temayül sırasında teşkilatı yalnız bırakmadı.

6 İSİM VAR

Ana kademe, meclis üyeleri, kadın, gençlik ile mahallelerin icra yönetimleri ile yeni bir başkan arayışına giren AK Parti Gebze'de temayüle ilgi yüksek oldu. AK Parti İl Koordinatörü Hikmet Ayar, partililere temayül kağıdına 3 ismi yazmaları gerektiğini ve bunun dışında yapılan işlemin geçersiz olacağını söyledi. Partililer de kağıda yazdıkları 3 ismi kapalı zarfa koyarak sandığa bıraktı. Temayül yoklamasında ön plana çıkacak isimlerin genel merkez tarafından Ankara’ya davet edileceği ve ardından ilçe başkanının belirleneceği belirtildi. AK Parti kulislerinde başkanlık için Recep Kaya, Hasan Soba, Engin Güzel, Yalçın Coştur, Hüseyin Kurt ve Ufuk Ekinci’nin isimleri konuşuluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.