19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kaymakam Kara’dan COVİD-19 uyarısı

Sağlık 16.09.2020 - 17:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kaymakam Kara’dan COVİD-19 uyarısı

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, “Tedbirlere uymamak kul hakkıdır” dedi. Darıca Kaymakamı Yüksel Kara dünyayı kasıp kavuran korona virüs salgınının insanlar tarafından yeterince ciddiye alınmadığını belirtti. Sosyal medya hesabı üzerinden yazılı bir açıklama yapan Kaymakam Kara özellikle genç nüfusun salgını ciddiye almadan son derece rahat bir sosyal hayat sürdürmeye çalışmasını, hastalığın öncelikle yaşlı nüfusa karşı ölümcül bir etkisi olduğunun farkında olunması gerektiğini belirtti. Birlik ve beraberlikle aşabileceğimiz şu süreçte bir kişinin bile vurdumduymazlığının bulaş oranına büyük bir etki edeceğini belirten Yüksel Kara, kurallara uymamanın kul hakkı olduğunu belirterek. Maske, mesafe, temizlik konusunda taviz verilmemesi gerektiğini söyledi.

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, “Tedbirlere uymamak kul hakkıdır” dedi.

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara dünyayı kasıp kavuran korona virüs salgınının insanlar tarafından yeterince ciddiye alınmadığını belirtti. Sosyal medya hesabı üzerinden yazılı bir açıklama yapan Kaymakam Kara özellikle genç nüfusun salgını ciddiye almadan son derece rahat bir sosyal hayat sürdürmeye çalışmasını, hastalığın öncelikle yaşlı nüfusa karşı ölümcül bir etkisi olduğunun farkında olunması gerektiğini belirtti. Birlik ve beraberlikle aşabileceğimiz şu süreçte bir kişinin bile vurdumduymazlığının bulaş oranına büyük bir etki edeceğini belirten Yüksel Kara, kurallara uymamanın kul hakkı olduğunu belirterek. Maske, mesafe, temizlik konusunda taviz verilmemesi gerektiğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.