19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kaymakam Kara’dan Darıca Final’e ziyaret

Eğitim 21.09.2020 - 17:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kaymakam Kara’dan Darıca Final’e ziyaret

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Final Eğitim Kurumlarına ziyarette bulundu. Genel Müdür Murat Kaya ve idareciler tarafından karşılanan Kaymakam Kara eğitim-öğretim yılının başlamasıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kaymakam Yüksel Kara, Darıca Final Eğitim Kurumlarını ziyaret etti. Ziyarette yeniden başlayan eğitim-öğretim dönemi hakkında konuşuldu. Kaymakam Kara yeni dönem için “Yeni eğitim-öğretim yılımız ülkemize, milletimize ve ilçemize hayırlı olsun. Tüm okullarımıza, milli eğitim camiasına başarılar dilerim” dedi. Eğitim-öğretim süreci hakkında Kaymakam Kara’ya bilgi veren Darıca Final Okulları Genel Müdürü Murat Kaya yeni başlayan eğitim dönemi öncelikle haftada bir gün şeklinde daha sonraki haftalarda 2 gün olacak şekilde ilerleyeceğini,  pandeminin seyri ve okullardaki duruma bağlı olarak sürecin değerlendirilerek, eğitim konusunda yeni kararlar alınacağını söyledi. OKULLARIMIZ EĞİTİME HAZIR Yeni başlayan eğitim-öğretim yılı için alınması gereken önlemlerin hassasiyetle alındığını dile getiren Kaymakam Kara “Covid-19 salgınına karşı alınması gereken önlemleri büyük bir titizlik ile aldık. Çocuklarımızın sağlıklı ve huzur için bir eğitim alabilmeleri için büyük bir emek sarf ettik ve etmeye devam edeceğiz” diyerek okulların eğitime son derece hazır olduğunu dile getirdi.

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Final Eğitim Kurumlarına ziyarette bulundu. Genel Müdür Murat Kaya ve idareciler tarafından karşılanan Kaymakam Kara eğitim-öğretim yılının başlamasıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Kaymakam Yüksel Kara, Darıca Final Eğitim Kurumlarını ziyaret etti. Ziyarette yeniden başlayan eğitim-öğretim dönemi hakkında konuşuldu. Kaymakam Kara yeni dönem için “Yeni eğitim-öğretim yılımız ülkemize, milletimize ve ilçemize hayırlı olsun. Tüm okullarımıza, milli eğitim camiasına başarılar dilerim” dedi. Eğitim-öğretim süreci hakkında Kaymakam Kara’ya bilgi veren Darıca Final Okulları Genel Müdürü Murat Kaya yeni başlayan eğitim dönemi öncelikle haftada bir gün şeklinde daha sonraki haftalarda 2 gün olacak şekilde ilerleyeceğini,  pandeminin seyri ve okullardaki duruma bağlı olarak sürecin değerlendirilerek, eğitim konusunda yeni kararlar alınacağını söyledi.

OKULLARIMIZ EĞİTİME HAZIR

Yeni başlayan eğitim-öğretim yılı için alınması gereken önlemlerin hassasiyetle alındığını dile getiren Kaymakam Kara “Covid-19 salgınına karşı alınması gereken önlemleri büyük bir titizlik ile aldık. Çocuklarımızın sağlıklı ve huzur için bir eğitim alabilmeleri için büyük bir emek sarf ettik ve etmeye devam edeceğiz” diyerek okulların eğitime son derece hazır olduğunu dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.