15 kişilik odada 8 pozitif hasta…!

Dilovası 16.10.2020 - 18:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

15 kişilik odada 8 pozitif hasta…!

Dilovası Devlet Hastanesi’ne Covid-19 belirtileri nedeni ile başvuruda bulunan bir vatandaş, korona şüphelisi ya da pozitif olan hastalarının hepsinin aynı izolasyon odasına alındığını söyleyerek, “15 kişilik odada neredeyse 7-8 pozitif hasta vardı” iddiasında bulundu. Dilovası Devlet Hastanesi’ne Covid-19 belirtileri nedeni ile başvuruda bulunan bir vatandaş, hastanede yaşadıklarını sosyal medya hesabı üzerinden anlattı. Hastanede korona şüphelilerinin ve pozitif hastaların aynı izolasyon odasında alındığını söyleyerek izolasyon odasının da hijyenik olmadığını iddia etti. Sosyal medya hesabı üzerinden yaşadıklarını anlatan Dilovalı vatandaş, “Covid belirtilerinden ötürü gittiğim Dilovası Devlet Hastanesi'nde tomografi, kan, test işlemlerinin yapılması için, şüpheli ya da pozitif olan hastaların hepsini, izolasyon odasında bir arada tutuyorlar. Odanın hijyenliği ayrı bir konu zaten, çarşaflar bile değiştirilmemişti. Sonucum belli değildi fakat 15 kişilik olan odada neredeyse 7-8 pozitif hasta vardı. Refakatçilerden biri ki o da pozitifti ‘Biz ailecek pozitifiz’ dediğine şahit oldum. Sonucu kesinleşmemiş olan hastaların bu şekilde riske atılması ne kadar mantıklı düşünmeden edemiyorum” dedi.

Dilovası Devlet Hastanesi’ne Covid-19 belirtileri nedeni ile başvuruda bulunan bir vatandaş, korona şüphelisi ya da pozitif olan hastalarının hepsinin aynı izolasyon odasına alındığını söyleyerek, “15 kişilik odada neredeyse 7-8 pozitif hasta vardı” iddiasında bulundu.

Dilovası Devlet Hastanesi’ne Covid-19 belirtileri nedeni ile başvuruda bulunan bir vatandaş, hastanede yaşadıklarını sosyal medya hesabı üzerinden anlattı. Hastanede korona şüphelilerinin ve pozitif hastaların aynı izolasyon odasında alındığını söyleyerek izolasyon odasının da hijyenik olmadığını iddia etti. Sosyal medya hesabı üzerinden yaşadıklarını anlatan Dilovalı vatandaş, “Covid belirtilerinden ötürü gittiğim Dilovası Devlet Hastanesi'nde tomografi, kan, test işlemlerinin yapılması için, şüpheli ya da pozitif olan hastaların hepsini, izolasyon odasında bir arada tutuyorlar. Odanın hijyenliği ayrı bir konu zaten, çarşaflar bile değiştirilmemişti. Sonucum belli değildi fakat 15 kişilik olan odada neredeyse 7-8 pozitif hasta vardı. Refakatçilerden biri ki o da pozitifti ‘Biz ailecek pozitifiz’ dediğine şahit oldum. Sonucu kesinleşmemiş olan hastaların bu şekilde riske atılması ne kadar mantıklı düşünmeden edemiyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.