GOSB’a güvenli hizmet belgesi!

Gebze 17.10.2020 - 11:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

GOSB’a güvenli hizmet belgesi!

Gebze Organize Sanayi Bölgesi, Covid-19 tedbirleri uygulanması kapsamında Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından yapılan denetimlerden başarıyla geçerek, “TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi" almaya hak kazandı. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından, işletmelerin COVID-19 ile mücadelesinde rehber olacak nitelikte hazırlanan ve esas olarak damlacık ve ya temas yoluyla bulaşan COVID-19’a yönelik; çalışanları, ziyaretçileri, tedarikçileri, bakım personelini vb korumaya ve korunmaya yönelik hijyen uygulamalarını, bulaşın önlenmesini ve kontrol tavsiyelerini içeren “COVID-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu’nda yer alan şartları yerine getiren GOSB, aldığı belgeyle, güvenilir ve hijyenik hizmet standartlarına uygunluğunu belgelendirmiş oldu.

Gebze Organize Sanayi Bölgesi, Covid-19 tedbirleri uygulanması kapsamında Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından yapılan denetimlerden başarıyla geçerek, “TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi" almaya hak kazandı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından, işletmelerin COVID-19 ile mücadelesinde rehber olacak nitelikte hazırlanan ve esas olarak damlacık ve ya temas yoluyla bulaşan COVID-19’a yönelik; çalışanları, ziyaretçileri, tedarikçileri, bakım personelini vb korumaya ve korunmaya yönelik hijyen uygulamalarını, bulaşın önlenmesini ve kontrol tavsiyelerini içeren “COVID-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu’nda yer alan şartları yerine getiren GOSB, aldığı belgeyle, güvenilir ve hijyenik hizmet standartlarına uygunluğunu belgelendirmiş oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.