19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Şayir anaokulu inşaatını inceledi

Dilovası 20.10.2020 - 21:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Şayir anaokulu inşaatını inceledi

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir seçim beyannamesinde sözünü verdiği anaokulu inşaatı çalışmalarını yerinde inceledi. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in seçim beyannamesinde bulunan anaokulu projesinin inşaatı tüm hızı ile devam ediyor. Geçtiğimiz ekim ayında Dilovası Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve GEBKİM Vakfı tarafından üçlü protokol ile imzalanan inşaatın çalışmalarını yerinde inceleyen Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Seçim beyannamemizde söz vermiştik. Çocuklarımızı seviyoruz. Eğitimin önemini biliyoruz. Dilovası’nın eğitimle yükseleceğinin farkındayız. Bu yüzden eğitimle ilgili adımlar attık ve atmaya devam ediyoruz. Daha önce Montessori sınıfını ilçemizde açmıştık. Yine 24 sınıflı bir kız meslek lisesinin de temelini attık. Şimdi de GEBKİM OSB ile Anaokulumuzu hayata geçiriyoruz. Bir hayalimiz var; eğitim ile yükselen şehir Dilovası” dedi.      

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir seçim beyannamesinde sözünü verdiği anaokulu inşaatı çalışmalarını yerinde inceledi.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in seçim beyannamesinde bulunan anaokulu projesinin inşaatı tüm hızı ile devam ediyor. Geçtiğimiz ekim ayında Dilovası Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve GEBKİM Vakfı tarafından üçlü protokol ile imzalanan inşaatın çalışmalarını yerinde inceleyen Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Seçim beyannamemizde söz vermiştik. Çocuklarımızı seviyoruz. Eğitimin önemini biliyoruz. Dilovası’nın eğitimle yükseleceğinin farkındayız. Bu yüzden eğitimle ilgili adımlar attık ve atmaya devam ediyoruz. Daha önce Montessori sınıfını ilçemizde açmıştık. Yine 24 sınıflı bir kız meslek lisesinin de temelini attık. Şimdi de GEBKİM OSB ile Anaokulumuzu hayata geçiriyoruz. Bir hayalimiz var; eğitim ile yükselen şehir Dilovası” dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.