19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Şayir ve Yıldırım müjdelerle dönüyor!

Spor 21.10.2020 - 16:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Şayir ve Yıldırım müjdelerle dönüyor!

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Ankara’da sürdürdüğü temaslarında Dilovası’na müjdeli haberler getirdi. İlçenin gelişmesi ve büyümesi adına elini taşın altına koyan ikili, Dilovası’nın sporda çehresini değiştirecek olan projeler için protokol imzaladı. Gençlik ve Spor Bakanı Dr.Mehmet Kasapoğlu’nun talimatları ile Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik ile bir araya gelen Şayir ve Yıldırım, Nihat Karadaş Stadı’nın yenilenmesi, seçim beyannamesinde yer alan Gençlik Merkezimizin yapılması ve Tavşancıl yarı olimpik havuzunun yapımı için çok önemli bir protokole imza attılar. ŞAYİR: İHALE SONRASINDA PROJELER BAŞLIYOR İhale aşamasının hemen ardından projelere start vereceklerinin müjdesini Dilovalılar’a veren Şayir, “Dilovası halkının mutluluğu her şeyden önemli. İlçemize sosyal, kültürel ve spor alanında ivme kazandıracak projeler için var gücümüzle çalışıyoruz. Gençlerimizin faydalanacağı spor tesislerinin yapımı için bize kolaylık sağlayan Spor bakanımız Sayın Dr.Mehmet Kasapoğlu’na teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. YILDIRIM: DİLOVASI’NA HAYIRLI OLSUN Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ise, “Belediye Başkanımız Sayın Hamza Şayir ile birlikte, Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Dr. Mehmet Kasapoğlu'nun talimatlarıyla Spor Toto Teşkilat Başkanı Sayın Bünyamin Bozgeyik ile yaptığımız görüşmeler sonrasında protokol imzaladık. Projelerin Dilovası’na hayırlı olmasını diliyorum” dedi.  

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Ankara’da sürdürdüğü temaslarında Dilovası’na müjdeli haberler getirdi. İlçenin gelişmesi ve büyümesi adına elini taşın altına koyan ikili, Dilovası’nın sporda çehresini değiştirecek olan projeler için protokol imzaladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr.Mehmet Kasapoğlu’nun talimatları ile Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik ile bir araya gelen Şayir ve Yıldırım, Nihat Karadaş Stadı’nın yenilenmesi, seçim beyannamesinde yer alan Gençlik Merkezimizin yapılması ve Tavşancıl yarı olimpik havuzunun yapımı için çok önemli bir protokole imza attılar.

ŞAYİR: İHALE SONRASINDA PROJELER BAŞLIYOR

İhale aşamasının hemen ardından projelere start vereceklerinin müjdesini Dilovalılar’a veren Şayir, “Dilovası halkının mutluluğu her şeyden önemli. İlçemize sosyal, kültürel ve spor alanında ivme kazandıracak projeler için var gücümüzle çalışıyoruz. Gençlerimizin faydalanacağı spor tesislerinin yapımı için bize kolaylık sağlayan Spor bakanımız Sayın Dr.Mehmet Kasapoğlu’na teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

YILDIRIM: DİLOVASI’NA HAYIRLI OLSUN

Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ise, “Belediye Başkanımız Sayın Hamza Şayir ile birlikte, Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Dr. Mehmet Kasapoğlu'nun talimatlarıyla Spor Toto Teşkilat Başkanı Sayın Bünyamin Bozgeyik ile yaptığımız görüşmeler sonrasında protokol imzaladık. Projelerin Dilovası’na hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.