19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

LÖSEV Kocaeli’de desteğe devam ediyor

Kocaeli 21.10.2020 - 20:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

LÖSEV Kocaeli’de desteğe devam ediyor

2019 Kurban Bayramı’ndan bu yana 27 bin haneye et ve et ürünleri ulaştıran LÖSEV, et desteğini Kocaeli’nde de yaptığı dağıtımlarla gerçekleştirmeye devam ediyor. Türkiye’de kişi başına düşen et tüketimi ekonomik yoksunluk sebebiyle dünya ortalamasının altındayken LÖSEV et desteği ile lösemili ve kanserli çocuk ve yetişkinlerin sofralarına ulaşıyor. 2019 Kurban Bayramı’ndan bu yana 27 bin haneye et ve et ürünleri ulaştıran LÖSEV, et desteğini Kocaeli’nde de yaptığı dağıtımlarla gerçekleştirmeye devam ediyor. TÜM KANSER HASTALARI FAYDALANABİLİYOR Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı’na kayıtlı olan ailelerin yüzde 87’si de asgari ücret ve altında gelire sahip olan ve kırmızı eti buzdolaplarına koymakta zorlanan ailelerden oluşuyor. Kanser hastası yetişkinlerde ekonomik yoksunluğun çok daha kritik seviyede olduğunu tespit eden LÖSEV Kurban Bayramı döneminde aldığı vekâleten kurban bağışları ve yıl içinde yapılan adak bağışlarından sağlanan et ve et ürünlerini 81 bin haneye ulaştırmaya kararlı. LÖSEV et desteğinden her yıl on binlerce hasta ve ailesi faydalanıyor. Kurban Bayramından bu yana çok kısa bir sürede 7 bin 825 hastaya et yardımları ulaştırıldı. 26 BİN AİLEYE YARDIM EDİLDİ Geçen yıl 26 bin 620 hasta ve ailesi LÖSEV et desteğinden vakumlu ambalajlarda taze et olarak ve LÖSEV Et Kart ile büyük marketlerden hijyenik koşullarda kaliteli et ve ürünlerine ulaşma imkanı yakaladı. Türkiye’nin dört bir yanına ulaşan LÖSEV, et desteğini Kocaeli’nde de yaptığı dağıtımlarla gerçekleştirmeye devam ediyor.  LÖSEV, kanser hası olan ve yardıma ihtiyacı olanların www.losev.org.tr adresinden ulaşmalarını istedi.

2019 Kurban Bayramı’ndan bu yana 27 bin haneye et ve et ürünleri ulaştıran LÖSEV, et desteğini Kocaeli’nde de yaptığı dağıtımlarla gerçekleştirmeye devam ediyor.

Türkiye’de kişi başına düşen et tüketimi ekonomik yoksunluk sebebiyle dünya ortalamasının altındayken LÖSEV et desteği ile lösemili ve kanserli çocuk ve yetişkinlerin sofralarına ulaşıyor. 2019 Kurban Bayramı’ndan bu yana 27 bin haneye et ve et ürünleri ulaştıran LÖSEV, et desteğini Kocaeli’nde de yaptığı dağıtımlarla gerçekleştirmeye devam ediyor.

TÜM KANSER HASTALARI FAYDALANABİLİYOR

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı’na kayıtlı olan ailelerin yüzde 87’si de asgari ücret ve altında gelire sahip olan ve kırmızı eti buzdolaplarına koymakta zorlanan ailelerden oluşuyor. Kanser hastası yetişkinlerde ekonomik yoksunluğun çok daha kritik seviyede olduğunu tespit eden LÖSEV Kurban Bayramı döneminde aldığı vekâleten kurban bağışları ve yıl içinde yapılan adak bağışlarından sağlanan et ve et ürünlerini 81 bin haneye ulaştırmaya kararlı. LÖSEV et desteğinden her yıl on binlerce hasta ve ailesi faydalanıyor. Kurban Bayramından bu yana çok kısa bir sürede 7 bin 825 hastaya et yardımları ulaştırıldı.

26 BİN AİLEYE YARDIM EDİLDİ

Geçen yıl 26 bin 620 hasta ve ailesi LÖSEV et desteğinden vakumlu ambalajlarda taze et olarak ve LÖSEV Et Kart ile büyük marketlerden hijyenik koşullarda kaliteli et ve ürünlerine ulaşma imkanı yakaladı. Türkiye’nin dört bir yanına ulaşan LÖSEV, et desteğini Kocaeli’nde de yaptığı dağıtımlarla gerçekleştirmeye devam ediyor.  LÖSEV, kanser hası olan ve yardıma ihtiyacı olanların www.losev.org.tr adresinden ulaşmalarını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.