Gebze İHH, Mali’de ihtiyaç sahiplerine ulaştı

Gebze 21.10.2020 - 20:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze İHH, Mali’de ihtiyaç sahiplerine ulaştı

Gebze İnsani Yardım Derneğince (İHH) Mali'de içme suyuna ulaşmakta güçlük çeken insanlar için su kuyusu açıldı. İHH İnsani Yardım Derneği, yaptığı yardımlar ile yalnızca Türkiye’de değil tüm dünyada mazlum ve mağdurlara ulaşmaya çabalarken bir taraftan da temel ihtiyaçlarına ulaşmakta güçlük çeken insanların, ihtiyaçlarını gidermeyi sürdürüyor. Bu kapsamda Gebze İHH, Gebze Barış Mahallesi’nde yaşayan hayırseverlerin bağışlarıyla Mali’de içme suyuna ulaşmakta güçlük çeken insanlar için su kuyusu açıldığını duyurdu. Gebze İHH yapılan yardım ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Gebze Barış mahallesi Gönüllülerimizin katkılarıyla Mali'de su kuyumuz açıldı. Su kuyusundan 200 kişi istifade edecek. Rabbim katkı sağlayan tüm kardeşlerimizden ebeden razı olsun.”  

Gebze İnsani Yardım Derneğince (İHH) Mali'de içme suyuna ulaşmakta güçlük çeken insanlar için su kuyusu açıldı.

İHH İnsani Yardım Derneği, yaptığı yardımlar ile yalnızca Türkiye’de değil tüm dünyada mazlum ve mağdurlara ulaşmaya çabalarken bir taraftan da temel ihtiyaçlarına ulaşmakta güçlük çeken insanların, ihtiyaçlarını gidermeyi sürdürüyor. Bu kapsamda Gebze İHH, Gebze Barış Mahallesi’nde yaşayan hayırseverlerin bağışlarıyla Mali’de içme suyuna ulaşmakta güçlük çeken insanlar için su kuyusu açıldığını duyurdu. Gebze İHH yapılan yardım ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Gebze Barış mahallesi Gönüllülerimizin katkılarıyla Mali'de su kuyumuz açıldı. Su kuyusundan 200 kişi istifade edecek. Rabbim katkı sağlayan tüm kardeşlerimizden ebeden razı olsun.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.