Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Gündem 26.10.2020 - 16:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Fransa’da nasıl ki Türk markalı mal satın alınmasın deniyorsa ben de milletime sesleniyorum, sakın Fransız mallarını almayın." dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Mevlid-i Nebi Haftası Açılış Programı'nda açıklamalarda bulunuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle: Milletimden tüm dünyada hasta sayılarının ürkütücü boyutlara ulaştığı bugünlere tedbirlere daha fazla hassasiyet göstermelerini özellikle rica ediyorum. Fransa’da nasıl ki Türk markalı mal satın alınmasın deniyorsa ben de milletime sesleniyorum, sakın Fransız mallarını almayın. Fransa’nın akli noktada kontrole muhtaç olan liderinin teşvikiyle bu saldırılar yapılmaya başladı. Bu saldırılar bzzat devlet başkanı seviyesinde teşvik edilen bir politika haline gelmiştir. Müslümanlara farklı isimler altında islamsız bir dindarlık dayatılmaktadır. Bu olaylar oldukça tehlikeli, Avrupalı müslümanlar için çok vahim sonuçlar doğurabilecek bir sürecin işaret fişeğidir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Fransa’da nasıl ki Türk markalı mal satın alınmasın deniyorsa ben de milletime sesleniyorum, sakın Fransız mallarını almayın." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Mevlid-i Nebi Haftası Açılış Programı'nda açıklamalarda bulunuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

Milletimden tüm dünyada hasta sayılarının ürkütücü boyutlara ulaştığı bugünlere tedbirlere daha fazla hassasiyet göstermelerini özellikle rica ediyorum.

Fransa’da nasıl ki Türk markalı mal satın alınmasın deniyorsa ben de milletime sesleniyorum, sakın Fransız mallarını almayın.

Fransa’nın akli noktada kontrole muhtaç olan liderinin teşvikiyle bu saldırılar yapılmaya başladı. Bu saldırılar bzzat devlet başkanı seviyesinde teşvik edilen bir politika haline gelmiştir.

Müslümanlara farklı isimler altında islamsız bir dindarlık dayatılmaktadır. Bu olaylar oldukça tehlikeli, Avrupalı müslümanlar için çok vahim sonuçlar doğurabilecek bir sürecin işaret fişeğidir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.