Kaya, Hatay’daki teröre sessiz kalmadı

Siyaset 27.10.2020 - 10:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Kaya, Hatay’daki teröre sessiz kalmadı

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Hatay’da sivil halka yönelik bombalı eylem planları yapan PKK’lı teröristleri sosyal medya hesabından sert sözlerle eleştirdi. Hatay’da sivilleri hedef alarak bombalı eylem yapma hazırlığında olan PKK’lı teröristlerin yakalanmamak için kendilerini patlatmalarının ardından AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. “KENDİ KİNİNİZDE BOĞULACAKSINIZ” Başkan Kaya paylaşımında şu ifadelere yer verdi; “Kökü dışarıda olan soysuz zalimler, Bu Millet canını verir kanını verir fakat bayrağını düşürmez vatanına laf söyletmez  ‘Bu Vatan toprağın kara bağrında, sıra dağlar gibi yatanlarındır’ asla başaramayacaksınız. Kendi kininizde boğulacaksınız.

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Hatay’da sivil halka yönelik bombalı eylem planları yapan PKK’lı teröristleri sosyal medya hesabından sert sözlerle eleştirdi.

Hatay’da sivilleri hedef alarak bombalı eylem yapma hazırlığında olan PKK’lı teröristlerin yakalanmamak için kendilerini patlatmalarının ardından AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

“KENDİ KİNİNİZDE BOĞULACAKSINIZ”

Başkan Kaya paylaşımında şu ifadelere yer verdi; “Kökü dışarıda olan soysuz zalimler, Bu Millet canını verir kanını verir fakat bayrağını düşürmez vatanına laf söyletmez  ‘Bu Vatan toprağın kara bağrında, sıra dağlar gibi yatanlarındır’ asla başaramayacaksınız. Kendi kininizde boğulacaksınız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.