Darıca Belediyesi’nin acı günü

Darıca 28.10.2020 - 11:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Darıca Belediyesi’nin acı günü

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, sosyal medya hesabı üzerinden belediyenin temizlik işleri personeli olan Ahmet Çifçi’nin vefatı haberini paylaştı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Belediyesi’nde temizlik işleri personeli olan Ahmet Çifçi’nin korona virüsten dolayı vefat etmesi üzerine sosyal medya hesabından taziye mesajı ile ailesine başsağlığı diledi. Başkan Bıyık paylaşımında şu ifadelere yer verdi; “Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören Darıca Belediyesi temizlik işleri personelimiz Ahmet Çifçi'nin vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrendik. Kıymetli personelimize Allah'tan rahmet çalışanlarımıza ve ailesine başsağlığı dilerim.”

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, sosyal medya hesabı üzerinden belediyenin temizlik işleri personeli olan Ahmet Çifçi’nin vefatı haberini paylaştı.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Belediyesi’nde temizlik işleri personeli olan Ahmet Çifçi’nin korona virüsten dolayı vefat etmesi üzerine sosyal medya hesabından taziye mesajı ile ailesine başsağlığı diledi. Başkan Bıyık paylaşımında şu ifadelere yer verdi; “Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören Darıca Belediyesi temizlik işleri personelimiz Ahmet Çifçi'nin vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrendik. Kıymetli personelimize Allah'tan rahmet çalışanlarımıza ve ailesine başsağlığı dilerim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.