19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Güler’den kadastro ve ilçe spor müdürüne ziyaret

Gebze 28.10.2020 - 17:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Güler’den kadastro ve ilçe spor müdürüne ziyaret

Güler’den kadastro ve ilçe spor müdürüne ziyaret

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, ilçe kadastro müdürü ve ilçe gençlik spor müdürüne iade-i ziyaretlerde bulundu. İlk olarak İstanbul Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğünden, Gebze Kadastro Hizmet Birim Yetkilisi olarak atanan Uğur Cengiz’e ziyarette bulunan Kaymakam Güler hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyarette Gebze Tapu Müdürü Ekrem Kumuşoğlu da bulundu. Kadastro Hizmet Birim Yetkilisi Uğur Cengiz Kaymakam Güler’e çalışmaları hakkında bilgi vererek ziyaretlerinden ötürü kendisine teşekkürlerini sundu.  ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI Daha sonra Gebze Gençlik Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu’nu ziyaret eden Kaymakam Güler hayırlı olsun dileklerini ileterek çalışmalarında kolaylıklar diledi. Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu ile bir süre sohbet eden Kaymakam Güler, Tatoğlu’ndan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu Kaymakam Güler’e gerçekleştirdiği ziyaretten ötürü teşekkürlerini sundu.    
Güler’den kadastro ve ilçe spor müdürüne ziyaret

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, ilçe kadastro müdürü ve ilçe gençlik spor müdürüne iade-i ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak İstanbul Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğünden, Gebze Kadastro Hizmet Birim Yetkilisi olarak atanan Uğur Cengiz’e ziyarette bulunan Kaymakam Güler hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyarette Gebze Tapu Müdürü Ekrem Kumuşoğlu da bulundu. Kadastro Hizmet Birim Yetkilisi Uğur Cengiz Kaymakam Güler’e çalışmaları hakkında bilgi vererek ziyaretlerinden ötürü kendisine teşekkürlerini sundu.

 ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

Daha sonra Gebze Gençlik Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu’nu ziyaret eden Kaymakam Güler hayırlı olsun dileklerini ileterek çalışmalarında kolaylıklar diledi. Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu ile bir süre sohbet eden Kaymakam Güler, Tatoğlu’ndan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu Kaymakam Güler’e gerçekleştirdiği ziyaretten ötürü teşekkürlerini sundu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.