Kent-Ka Emine Erdoğan’a gitti

Gebze 29.10.2020 - 09:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Kent-Ka Emine Erdoğan’a gitti

Kentin Kadınları Derneği, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ı ziyaret ederek Değişen Dünyada Kadim Kurum: Aile Projesi Kapsamında Politika Belgesini sundu. Kocaeli bölgesinde yaşayan kadınlar bir araya gelerek kurdukları hayatın her alanında projeler yürüten Kentin Kadınları Derneği faaliyetlerini sürdürüyor. Son olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ı ziyaret eden Kentin Kadınları Derneği Başkanı Tuğba Şensoy ve dernek üyeleri, Değişen Dünyada Kadim Kurum: Aile Projesi Kapsamında Hazırlanan Politika Belgesini sundu. Yapılan sunuma Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt’te katıldı. Yapılan ziyaretin ardından konuşan Başkan Şensoy, “Değişen Dünyada Kadim Kurum: Aile Projesi Kapsamında Hazırlanan Politika Belgesini katkı sağlayan STK temsilcileri ile Sayın Cumhurbaşkanımızın eşi Emine Erdoğan Hanımefendiye sunduk. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt’ün de katılım sağladığı toplantıda politika belgesinin sunumu yapıldı” ifadelerini kullandı.  

Kentin Kadınları Derneği, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ı ziyaret ederek Değişen Dünyada Kadim Kurum: Aile Projesi Kapsamında Politika Belgesini sundu.

Kocaeli bölgesinde yaşayan kadınlar bir araya gelerek kurdukları hayatın her alanında projeler yürüten Kentin Kadınları Derneği faaliyetlerini sürdürüyor. Son olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ı ziyaret eden Kentin Kadınları Derneği Başkanı Tuğba Şensoy ve dernek üyeleri, Değişen Dünyada Kadim Kurum: Aile Projesi Kapsamında Hazırlanan Politika Belgesini sundu. Yapılan sunuma Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt’te katıldı. Yapılan ziyaretin ardından konuşan Başkan Şensoy, “Değişen Dünyada Kadim Kurum: Aile Projesi Kapsamında Hazırlanan Politika Belgesini katkı sağlayan STK temsilcileri ile Sayın Cumhurbaşkanımızın eşi Emine Erdoğan Hanımefendiye sunduk. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt’ün de katılım sağladığı toplantıda politika belgesinin sunumu yapıldı” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.