Ağrılılar, Deva Kocaeli’yi ziyaret etti

Siyaset 29.10.2020 - 13:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Ağrılılar, Deva Kocaeli’yi ziyaret etti

Kocaeli Ağrı Dernekleri Federasyonu Başkanı Ömer Yıldırım ve beraberindeki ekip DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç’u ziyaret etti. Kocaeli Ağrı Dernekleri Federasyonu Başkanı Ömer Yıldırım ile federasyona bağlı dernek başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç ve yönetim kurulunu makamında ziyaret ettiler. Ziyarete Dilovası Deva Partisi ve aynı zamanda hemşerileri olan Ali Çelik ile Federasyona bağlı Dernek Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette memnuniyetlerini dile getiren DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, “Öncelikle ziyaretiniz bizleri ziyadesiyle memnun etti. Kadim Ağrı şehrinin güzel insanları; ülkemize ve ilimize her daim katma değer katan sosyal, kültürel, siyasal anlamda da bizlerin önemsediği bir topluluktur. Bu vesileyle partimize Doğu, Güneydoğu bölgelerinde de büyük ilgi gösterildiğini, bunun yansıması olarak da Kocaeli’deki teşkilatlarda görev alan çok sayıda hemşerileriniz var. Partimizde de Ağrılı bir ilçe başkanı olarak görev alan Ali Çelik kardeşimizde partimize hizmet ettiğini ve sizlerin de bu vesileyle sahip çıkacağınıza inancımız tamdır. dedi. Ziyarette kendisinin de Ağrılı olduğunu belirten Başkan Koç, derneğin fahri üyesi olduğunu da belirtti. DEVA PARTİSİ’NDE AĞRILILARA YER VERİN Ziyarette DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç’un ardından konuşan Kocaeli Ağrı Dernekleri Federasyonu Başkanı Ömer Yıldırım, KADEF’in Covid-19 süresinde kurulduğunu belirtti. Toplantıda yaptıkları etkinlikler hakkında da tek tek bilgiler veren Başkan Yıldırım, Kocaeli’nde bir çok hemşerilerinin yaşadığını ve eğitimli liyakatli, ehliyetli, vizyon ve misyona sahip siyasi arenada da birçok işler yapabilecek hemşerilerinin olduğunu, her parti gibi Deva partisinde de yer verilmesini talep etti. Kocaeli Ağrı Dernekleri Federasyonu (KADEF)’İn Ziyaretinde Eşlik Eden Dernekler Heyeti; Kocaeli İzmit Ağrı Dernek Başkan Vekili ve aynı zamanda Kurucular Kurulu Birol Yılmaz, Kocaeli Körfez Ağrılılar Derneği Başkanı Nurettin Kaplan, Hereke Kışladüzü Ağrılılar Dernek Başkanı Selahattin Dolay, Dilovası Ağrılılar İl Derneği Başkanı aynı zamanda Kurucular Kurulu Nihat Aba, Dilovası Ağrı Eleşkirtler Derneği Başkan Vekili aynı zamanda Dilovası Belediye Spor Kulüp Başkanı Recep Laç, Dilovası Ağrı Merkez Yorgunsöğüt Köyü Derneği Başkanı H.Hüseyin Dursun, Dilovası Ağrılılar Derneği Başkanvekili  Federasyon Kurucular Kurulu Yusuf Toltar, Darıca Ağrı Yukarıtoklu Köyü Derneği Başkanı aynı zamanda Kurucular Kurulu Üyesi Telat Aydemir, Darıca Ağrı Boztoprak Köyü Derneği Başkanı Fettah Akagündüz, Çayırova Ağrılılar Derneği Başkanı Vezir Yıldız ve Kocaeli Ağrı Dernekler Federasyonu Medya Dan Sorumlu Cihan Teker ve Emrah Dursun Eşlik Etti.

Kocaeli Ağrı Dernekleri Federasyonu Başkanı Ömer Yıldırım ve beraberindeki ekip DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç’u ziyaret etti.

Kocaeli Ağrı Dernekleri Federasyonu Başkanı Ömer Yıldırım ile federasyona bağlı dernek başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç ve yönetim kurulunu makamında ziyaret ettiler. Ziyarete Dilovası Deva Partisi ve aynı zamanda hemşerileri olan Ali Çelik ile Federasyona bağlı Dernek Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette memnuniyetlerini dile getiren DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, “Öncelikle ziyaretiniz bizleri ziyadesiyle memnun etti. Kadim Ağrı şehrinin güzel insanları; ülkemize ve ilimize her daim katma değer katan sosyal, kültürel, siyasal anlamda da bizlerin önemsediği bir topluluktur. Bu vesileyle partimize Doğu, Güneydoğu bölgelerinde de büyük ilgi gösterildiğini, bunun yansıması olarak da Kocaeli’deki teşkilatlarda görev alan çok sayıda hemşerileriniz var. Partimizde de Ağrılı bir ilçe başkanı olarak görev alan Ali Çelik kardeşimizde partimize hizmet ettiğini ve sizlerin de bu vesileyle sahip çıkacağınıza inancımız tamdır. dedi. Ziyarette kendisinin de Ağrılı olduğunu belirten Başkan Koç, derneğin fahri üyesi olduğunu da belirtti.

DEVA PARTİSİ’NDE AĞRILILARA YER VERİN

Ziyarette DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç’un ardından konuşan Kocaeli Ağrı Dernekleri Federasyonu Başkanı Ömer Yıldırım, KADEF’in Covid-19 süresinde kurulduğunu belirtti. Toplantıda yaptıkları etkinlikler hakkında da tek tek bilgiler veren Başkan Yıldırım, Kocaeli’nde bir çok hemşerilerinin yaşadığını ve eğitimli liyakatli, ehliyetli, vizyon ve misyona sahip siyasi arenada da birçok işler yapabilecek hemşerilerinin olduğunu, her parti gibi Deva partisinde de yer verilmesini talep etti.

Kocaeli Ağrı Dernekleri Federasyonu (KADEF)’İn Ziyaretinde Eşlik Eden Dernekler Heyeti; Kocaeli İzmit Ağrı Dernek Başkan Vekili ve aynı zamanda Kurucular Kurulu Birol Yılmaz, Kocaeli Körfez Ağrılılar Derneği Başkanı Nurettin Kaplan, Hereke Kışladüzü Ağrılılar Dernek Başkanı Selahattin Dolay, Dilovası Ağrılılar İl Derneği Başkanı aynı zamanda Kurucular Kurulu Nihat Aba, Dilovası Ağrı Eleşkirtler Derneği Başkan Vekili aynı zamanda Dilovası Belediye Spor Kulüp Başkanı Recep Laç, Dilovası Ağrı Merkez Yorgunsöğüt Köyü Derneği Başkanı H.Hüseyin Dursun, Dilovası Ağrılılar Derneği Başkanvekili  Federasyon Kurucular Kurulu Yusuf Toltar, Darıca Ağrı Yukarıtoklu Köyü Derneği Başkanı aynı zamanda Kurucular Kurulu Üyesi Telat Aydemir, Darıca Ağrı Boztoprak Köyü Derneği Başkanı Fettah Akagündüz, Çayırova Ağrılılar Derneği Başkanı Vezir Yıldız ve Kocaeli Ağrı Dernekler Federasyonu Medya Dan Sorumlu Cihan Teker ve Emrah Dursun Eşlik Etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.