AK Genç Dilovası kongreye gidiyor

Siyaset 29.10.2020 - 15:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

AK Genç Dilovası kongreye gidiyor

AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları 6. Olağan Kongresi, AK Parti Genel Merkezi tarafından belirlen aday Muhammet Demir ile tek listeli gerçekleşecek. AK Parti’de gerçekleştirilen ilçe kongrelerinin ardından sıra gençlik kollarına geldi. Gençlik kollarının ilk kongresi geçtiğimiz hafta Körfez’de yapılırken yarın da Dilovası’nda yapılacak. AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca’nın ilçe yönetiminde tanıtım ve medya birim başkanlığı görevine getirilmesinin ardından AK Parti Genel Merkezi tarafından, ilçe gençlik kolları başkan adayı Muhammet Demir olarak belirlendi. AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları 6. Olağan Kongresi 30 Ekim Cuma saat 19.00’da Dilovası Kültür Merkezi’nde yapılacak. HAYIRLI OLSUN AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları 6. Olağan Kongresi’ne gençleri ve partilileri davet eden AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca, “Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığımızca yapılan istişareler sonrası Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkan Adayımız Muhammet Demir olarak belirlenmişti. Gerçekleştireceğimiz kongre bayram havasında geçecek. Kongremizi, korona virüs tedbirlerini üst seviyede tutarak gerçekleştireceğiz. Adayımız Muhammet Demir’e ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Kongremize tüm genç kardeşlerimizi ve partililerimizi bekliyoruz” dedi.

AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları 6. Olağan Kongresi, AK Parti Genel Merkezi tarafından belirlen aday Muhammet Demir ile tek listeli gerçekleşecek.

AK Parti’de gerçekleştirilen ilçe kongrelerinin ardından sıra gençlik kollarına geldi. Gençlik kollarının ilk kongresi geçtiğimiz hafta Körfez’de yapılırken yarın da Dilovası’nda yapılacak. AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca’nın ilçe yönetiminde tanıtım ve medya birim başkanlığı görevine getirilmesinin ardından AK Parti Genel Merkezi tarafından, ilçe gençlik kolları başkan adayı Muhammet Demir olarak belirlendi. AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları 6. Olağan Kongresi 30 Ekim Cuma saat 19.00’da Dilovası Kültür Merkezi’nde yapılacak.

HAYIRLI OLSUN

AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları 6. Olağan Kongresi’ne gençleri ve partilileri davet eden AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca, “Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığımızca yapılan istişareler sonrası Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkan Adayımız Muhammet Demir olarak belirlenmişti. Gerçekleştireceğimiz kongre bayram havasında geçecek. Kongremizi, korona virüs tedbirlerini üst seviyede tutarak gerçekleştireceğiz. Adayımız Muhammet Demir’e ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Kongremize tüm genç kardeşlerimizi ve partililerimizi bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.