CHP’li başkanlar savcıları göreve davet etti!

Siyaset 18.11.2020 - 18:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

CHP’li başkanlar savcıları göreve davet etti!

Organize suç örgütü liderliğinden hüküm giyen Alaattin Çakıcı’nın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu tehdit etmesi üzerine bölge ilçe başkanları arka arkaya açıklamalarda bulundu. CHP’li başkanlar Kemal Kılıçdaroğlu’nun arkasında olduklarını dile getirerek savcıları göreve davet etti. Organize suç örgütü liderliğinden hüküm giymiş olan ancak, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin özel isteği sonrasında tahliye edilen organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu tehdit etmişti. Çakıcı'nın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik ağır tehditlerine çok sayıda CHP’li isim tepki gösterdi. Bir tepki de bölge ilçe başkanlarından geldi. CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek ve CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir tehditlere pabuç bırakmayacaklarını dile getirerek savcıları göreve davet etti. FIRILDAK GİBİ FIR FIR DÖNÜP… CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan yaptığı açıklamada, “Fırıldak gibi fır fır dönüp birbirine laf çarpıp sonra da kucaklaşanlar Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu kendileriyle karıştırmasınlar. Dün yezit dediğine, bugün efendim diyenlerin, mafya düzeniyle kendi düzenini muhafaza etmeye çalışanların tehditleri bize sökmez” dedi. GENEL BAŞKANIMIZI TEHDİT ETMEK, CUMHURİYETİ TEHDİT ETMEKTİR CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun asla yalnız yürümeyeceğini dile getirerek, “Genel Başkanımızı tehdit etmek, milyonları tehdit etmektir, Cumhuriyeti tehdit etmektir. Ne pahasına olursa olsun hukuk devletini ve gerçekleri savunmaktan asla vazgeçmeyeceğiz. Asla yalnız yürümeyeceksin genel başkanım. Korkmuyoruz, yılmıyoruz, sinmiyoruz! Kemal Kılıçdaroğlu yalnız değildir” diye açıklamada bulundu. HERKES HADDİNİ BİLECEK CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek de, “Susurluk’ta deşifre olan mafya-siyaset ilişkisine derin devletin yeniden ihtiyaç duyduğu açık. Biz, bir mafyanın tehditlerine pabuç bırakacak değiliz. CHP’nin Genel Başkanı’nı tehdit etmek, milyonları tehdit etmektir, Cumhuriyeti tehdit etmektir. Herkes, haddini bilecek” ifadeleri ile tepkisini gösterdi. KILIÇDAROĞLU TEHDİTLERE BOYUN EĞMEZ CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir ise tehditlere boyun eğmeyeceklerini açıklayarak, “Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nu ağıza alınmayacak sözlerle tehdit edenler bilmelidir ki; Kılıçdaroğlu Artvin’de silahlı saldırıya uğradığında da, Çubuk’ta linç girişimine uğradığında da, İstanbul’da önüne mermi atıldığında da bir adım geriye atmadan demokrasi mücadelesine devam etti.  Kılıçdaroğlu tehditlere boyun eğmedi, eğmez” dedi.

Organize suç örgütü liderliğinden hüküm giyen Alaattin Çakıcı’nın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu tehdit etmesi üzerine bölge ilçe başkanları arka arkaya açıklamalarda bulundu. CHP’li başkanlar Kemal Kılıçdaroğlu’nun arkasında olduklarını dile getirerek savcıları göreve davet etti.

Organize suç örgütü liderliğinden hüküm giymiş olan ancak, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin özel isteği sonrasında tahliye edilen organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu tehdit etmişti. Çakıcı'nın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik ağır tehditlerine çok sayıda CHP’li isim tepki gösterdi. Bir tepki de bölge ilçe başkanlarından geldi. CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek ve CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir tehditlere pabuç bırakmayacaklarını dile getirerek savcıları göreve davet etti.

FIRILDAK GİBİ FIR FIR DÖNÜP…

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan yaptığı açıklamada, “Fırıldak gibi fır fır dönüp birbirine laf çarpıp sonra da kucaklaşanlar Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu kendileriyle karıştırmasınlar. Dün yezit dediğine, bugün efendim diyenlerin, mafya düzeniyle kendi düzenini muhafaza etmeye çalışanların tehditleri bize sökmez” dedi.

GENEL BAŞKANIMIZI TEHDİT ETMEK, CUMHURİYETİ TEHDİT ETMEKTİR

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun asla yalnız yürümeyeceğini dile getirerek, “Genel Başkanımızı tehdit etmek, milyonları tehdit etmektir, Cumhuriyeti tehdit etmektir. Ne pahasına olursa olsun hukuk devletini ve gerçekleri savunmaktan asla vazgeçmeyeceğiz. Asla yalnız yürümeyeceksin genel başkanım. Korkmuyoruz, yılmıyoruz, sinmiyoruz! Kemal Kılıçdaroğlu yalnız değildir” diye açıklamada bulundu.

HERKES HADDİNİ BİLECEK

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek de, “Susurluk’ta deşifre olan mafya-siyaset ilişkisine derin devletin yeniden ihtiyaç duyduğu açık. Biz, bir mafyanın tehditlerine pabuç bırakacak değiliz. CHP’nin Genel Başkanı’nı tehdit etmek, milyonları tehdit etmektir, Cumhuriyeti tehdit etmektir. Herkes, haddini bilecek” ifadeleri ile tepkisini gösterdi.

KILIÇDAROĞLU TEHDİTLERE BOYUN EĞMEZ

CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir ise tehditlere boyun eğmeyeceklerini açıklayarak, “Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nu ağıza alınmayacak sözlerle tehdit edenler bilmelidir ki; Kılıçdaroğlu Artvin’de silahlı saldırıya uğradığında da, Çubuk’ta linç girişimine uğradığında da, İstanbul’da önüne mermi atıldığında da bir adım geriye atmadan demokrasi mücadelesine devam etti.  Kılıçdaroğlu tehditlere boyun eğmedi, eğmez” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.