“Tedbirler sonuç vermezse yeni tedbirler gelir”

Sağlık 19.11.2020 - 10:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

“Tedbirler sonuç vermezse yeni tedbirler gelir”

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze’deki koronavirüs salgınıyla ilgili açıklamalar yaptı. Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğünde basın mensuplarıyla bir araya gelen Kaymakam Güler, “Önce kendimizi sonra toplumu düşüneceğiz, aman dikkat edelimi salgın beraber yenelim” dedi. KADIOĞLU DA KOVİD OLDU  Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze’deki koronavirüs salgınıyla ilgili basın mensuplarıyla bir araya geldi. Kaymakam Güler, yeni tedbirlerle beraber vakaların azalacağını umut ettiğini söylerken “Gece gündüz tedbirler kapsamında bizler de çalışıyoruz. Herkese görev ve sorumluluk düşüyor. Sadece bizlere değil vatandaşlarımız da bu işin bir ucundan tutmalı. Yeni tedbirlerin vaka sayısında azaltma sağlayacağını umut ediyorum, inşallah beklentim çıkar, İlçe Sağlık Müdürümüz İlhan bey de koronaya yakalandı kendisine geçmiş olsun diyorum” dedi.  KURALLARA UYMAK ZORUNDAYIZ  “Tedbirler sonuçsuz kalırsa yenileri gelir” diyen Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, “Akraba ziyaretlerinden kaçınalım, virüsü en çok tetikleyen etkenlerden birisi. Şu anda vakalar zirve yapmış durumda. Aman dikkat edelim, kurallara uyup önce kendimizi sonra çevremizi koruyalım, ihmal edecek durumda değiliz. Düğün ve cenazelere lütfen gitmeyelim. Bu salgını birlikte yeneceğiz, aksi takdirde üzülürüz. Lütfen herkes birbirine yardımcı olsun” ifadesini kullandı.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze’deki koronavirüs salgınıyla ilgili açıklamalar yaptı. Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğünde basın mensuplarıyla bir araya gelen Kaymakam Güler, “Önce kendimizi sonra toplumu düşüneceğiz, aman dikkat edelimi salgın beraber yenelim” dedi.

KADIOĞLU DA KOVİD OLDU 
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze’deki koronavirüs salgınıyla ilgili basın mensuplarıyla bir araya geldi. Kaymakam Güler, yeni tedbirlerle beraber vakaların azalacağını umut ettiğini söylerken “Gece gündüz tedbirler kapsamında bizler de çalışıyoruz. Herkese görev ve sorumluluk düşüyor. Sadece bizlere değil vatandaşlarımız da bu işin bir ucundan tutmalı. Yeni tedbirlerin vaka sayısında azaltma sağlayacağını umut ediyorum, inşallah beklentim çıkar, İlçe Sağlık Müdürümüz İlhan bey de koronaya yakalandı kendisine geçmiş olsun diyorum” dedi. 

KURALLARA UYMAK ZORUNDAYIZ 
“Tedbirler sonuçsuz kalırsa yenileri gelir” diyen Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, “Akraba ziyaretlerinden kaçınalım, virüsü en çok tetikleyen etkenlerden birisi. Şu anda vakalar zirve yapmış durumda. Aman dikkat edelim, kurallara uyup önce kendimizi sonra çevremizi koruyalım, ihmal edecek durumda değiliz. Düğün ve cenazelere lütfen gitmeyelim. Bu salgını birlikte yeneceğiz, aksi takdirde üzülürüz. Lütfen herkes birbirine yardımcı olsun” ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.