19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

TÜBİTAK 105 personel alacak

Gebze 23.11.2020 - 10:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

TÜBİTAK 105 personel alacak

TÜBİTAK, Kocaeli’de bulunan Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezinde görevlendirmek üzere 105 personel alınacak TÜBİTAK Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezine (Bilgem) Bilişim Teknolojileri Enstitüsü (BTE) bünyesinde görev yapmak üzere personel alımı yapılacak. Kocaeli’de bulunan merkezde görevlendirilecek olan personel alımı için son başvuru tarihi tarih 14 Aralık Başvurular için gerekli koşullar ve süreçler Kurumun internet sayfasında (www.tubitak.gov.tr), Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının ve Türkiye İş Kurumunun internet sayfalarında yer alıyor. İş Başvuruları TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi (https://kariyer.sage.tubitak.gov.tr) üzerinden gerçekleştiriliyor. Detaylar için tıklayın https://www.resmigazete.gov.tr/ilanlar/eskiilanlar/2020/11/20201123-4-20.pdf

TÜBİTAK, Kocaeli’de bulunan Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezinde görevlendirmek üzere 105 personel alınacak

TÜBİTAK Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezine (Bilgem) Bilişim Teknolojileri Enstitüsü (BTE) bünyesinde görev yapmak üzere personel alımı yapılacak. Kocaeli’de bulunan merkezde görevlendirilecek olan personel alımı için son başvuru tarihi tarih 14 Aralık Başvurular için gerekli koşullar ve süreçler Kurumun internet sayfasında (www.tubitak.gov.tr), Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının ve Türkiye İş Kurumunun internet sayfalarında yer alıyor. İş Başvuruları TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi (https://kariyer.sage.tubitak.gov.tr) üzerinden gerçekleştiriliyor.

Detaylar için tıklayın
https://www.resmigazete.gov.tr/ilanlar/eskiilanlar/2020/11/20201123-4-20.pdf

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.