“Halkın sorunlarına kulak tıkıyorsunuz!”

Siyaset 23.11.2020 - 14:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

“Halkın sorunlarına kulak tıkıyorsunuz!”

CHP’Lİ SOYLUÇİÇEK’TEN BAŞKAN ÇİFÇİ’YE ELEŞTİRİ YAĞMURU;

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın CHP’yi hedef alarak yaptığı açıklamanın sosyal medya hesabından paylaşan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’yi adeta topa tuttu. Başkan Soyluçiçek açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Şatafat ve lüks yaşamlarından taviz vermeyerek, evime ekmek götüremiyorum diyen vatandaşı azarlayarak, ülkemizin başına musallat ettikleri, zamanında beraber el ele yürüdükleri terör örgütlerinin siyasi ayağını hala araştırmayı kabul etmeyerek, kendi siyasi ideolojilerini savunmayan herkesi hapse atmaya çalışarak, halkın yoksulluğunu görmez gelerek politika yapanların bugün yine hedefinde Cumhuriyet Halk Partisi var. Cumhurbaşkanının bugünkü açıklamaları iş bekleyen, emeğinin karşılığını isteyen, herkes için eşit adalet hakkını savunan, ekonomik buhrandan çıkış yolu arayan vatandaşları yok saymakla kalmamış, partisinin ülkemizi sürüklediği kaosa yine bir parmak bal çalmıştır.  “BİZE SUÇ BULMALARINA GÜLÜP GEÇİYORUZ” Aynı zihniyetle Çayırova’yı yöneten belediye başkanı Bünyamin Çiftçi de bu videoyu paylaşmış. Sayın Çiftçi’ye sormak isterim; uzaktan eğitime geçilen pandemi döneminde onlarca ailenin internet mağduriyetini size ilettiğimizde herhangi bir adım attınız mı? Sazlıdere’deki imar sorununu çözmek için elinizi taşın altına koydunuz mu? Şekerpınar için Tuzla’ya gitmeden ulaşım sağlanması için ne gibi adımlar attınız? Özgürlük Mahallesi’ndeki çocuk parkının hemen yanı başındaki ve sürekli patlamalar yaşanan trafoyu tamir ettirdiniz mi? Halka hizmet götürmeyi görev edinmeyen, halkın sorunlarına kulak tıkayan ya da ‘benim işim değil’ diyerek sümen altı eden zihniyetlerin kendi yetersizliklerini kapatmak için bize suç bulmaya çalışmalarına artık gülüp geçiyoruz. Biz halkın yanındayız, siz sarayın”
CHP’Lİ SOYLUÇİÇEK’TEN BAŞKAN ÇİFÇİ’YE ELEŞTİRİ YAĞMURU;

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın CHP’yi hedef alarak yaptığı açıklamanın sosyal medya hesabından paylaşan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’yi adeta topa tuttu. Başkan Soyluçiçek açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Şatafat ve lüks yaşamlarından taviz vermeyerek, evime ekmek götüremiyorum diyen vatandaşı azarlayarak, ülkemizin başına musallat ettikleri, zamanında beraber el ele yürüdükleri terör örgütlerinin siyasi ayağını hala araştırmayı kabul etmeyerek, kendi siyasi ideolojilerini savunmayan herkesi hapse atmaya çalışarak, halkın yoksulluğunu görmez gelerek politika yapanların bugün yine hedefinde Cumhuriyet Halk Partisi var. Cumhurbaşkanının bugünkü açıklamaları iş bekleyen, emeğinin karşılığını isteyen, herkes için eşit adalet hakkını savunan, ekonomik buhrandan çıkış yolu arayan vatandaşları yok saymakla kalmamış, partisinin ülkemizi sürüklediği kaosa yine bir parmak bal çalmıştır. 

“BİZE SUÇ BULMALARINA GÜLÜP GEÇİYORUZ”

Aynı zihniyetle Çayırova’yı yöneten belediye başkanı Bünyamin Çiftçi de bu videoyu paylaşmış. Sayın Çiftçi’ye sormak isterim; uzaktan eğitime geçilen pandemi döneminde onlarca ailenin internet mağduriyetini size ilettiğimizde herhangi bir adım attınız mı? Sazlıdere’deki imar sorununu çözmek için elinizi taşın altına koydunuz mu? Şekerpınar için Tuzla’ya gitmeden ulaşım sağlanması için ne gibi adımlar attınız? Özgürlük Mahallesi’ndeki çocuk parkının hemen yanı başındaki ve sürekli patlamalar yaşanan trafoyu tamir ettirdiniz mi? Halka hizmet götürmeyi görev edinmeyen, halkın sorunlarına kulak tıkayan ya da ‘benim işim değil’ diyerek sümen altı eden zihniyetlerin kendi yetersizliklerini kapatmak için bize suç bulmaya çalışmalarına artık gülüp geçiyoruz. Biz halkın yanındayız, siz sarayın”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.