19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“CHP’ye Kılıçdaroğlu gibi zihniyetler zarar veriyor”

Siyaset 24.11.2020 - 10:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

“CHP’ye Kılıçdaroğlu gibi zihniyetler zarar veriyor”

31 Mart Yerel Seçimlerinde CHP’den 16. sırada belediye meclis üyesi adayı Remzi Zurnacı ilginç bir çıkış yaparak, partisinin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP’ye zarar verdiğini söyledi. 31 Mart Yerel Seçimlerinde CHP’li Belediye Başkan Adayı Yakup Törk’ün 16. sırada belediye meclis üyesi adayı gösterdiği Remzi Zurnacı sosyal medya hesabından ilginç bir çıkışa imza attı. Zurnacı, partisinin genel başkanı olan Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancı’nın CHP’ye zarar verdiğini dile getirdi. Meclis üyesi Remzi Zurnacı, “Cumhuriyet Halk Partisine KılıçDaroğlu ve Canan Kaftancıoğlu gibi zihniyetler zarar veriyor NOKTA” dedi. Zurnacı, paylaşımına gelen yorumlara ise, “CHP’nin kimliğini seviyorum ama içerideki koltuk sevdalılarını değil” diyerek göndermelerde bulundu. İŞTE REMZİ ZURNACI’NIN O PAYLAŞIMLARI;    

31 Mart Yerel Seçimlerinde CHP’den 16. sırada belediye meclis üyesi adayı Remzi Zurnacı ilginç bir çıkış yaparak, partisinin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP’ye zarar verdiğini söyledi.

31 Mart Yerel Seçimlerinde CHP’li Belediye Başkan Adayı Yakup Törk’ün 16. sırada belediye meclis üyesi adayı gösterdiği Remzi Zurnacı sosyal medya hesabından ilginç bir çıkışa imza attı. Zurnacı, partisinin genel başkanı olan Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancı’nın CHP’ye zarar verdiğini dile getirdi. Meclis üyesi Remzi Zurnacı, “Cumhuriyet Halk Partisine KılıçDaroğlu ve Canan Kaftancıoğlu gibi zihniyetler zarar veriyor NOKTA” dedi. Zurnacı, paylaşımına gelen yorumlara ise, “CHP’nin kimliğini seviyorum ama içerideki koltuk sevdalılarını değil” diyerek göndermelerde bulundu.

İŞTE REMZİ ZURNACI’NIN O PAYLAŞIMLARI;

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.