Gebzeli liseli öğrencilerinin aile sorunlarına çözüm

Gebze 24.11.2020 - 10:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Gebzeli liseli öğrencilerinin aile sorunlarına çözüm

Geleceğimizin teminatı gençlerimizin aileleri ile yaşadıkları tüm iletişim sorunlarını ortadan kaldırmak ve aileleri de eğitimin önemli bir ayağı olarak sürece dahil etmek isteyen Gebze Anibal Anadolu Lisesi 3A projesinin hazırlıklarını sürdürüyor. Salgın dolasıyla çevirimiçi olarak gerçekleştirmeyi planladıkları aile eğitim projelerini anlatan Okul Müdürü Turan Atilla iki dönem boyunca sürecek etkinliğe ilişkin bilgi verdi. Atilla bilgilendirmesinde şu ifadelere yer verdi; “Başarılı ve mutlu toplumların birbirlerini iyi anlayan ve birlikte güç üretebilen bireylerden oluştuğunu biliyoruz. Bu sebeple geleceğimizin teminatı gençlerimizin iletişimde başarılı olmaları için çalışmaya devam ediyoruz. Ailenin ve kültürün yaşamımızda vazgeçilmeyen yerini çok önemsediğimiz için, gençlerimizin aileleriyle yaşayabilecekleri tüm iletişim sorunlarını çözmeye talibiz.  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Şener Doğan’ın destekleri ve Sayın Kaymakamımızın olurları ile konusunda söz sahibi isimlerin katılımıyla gerçekleştirmeyi planladığımız ‘Anibal Aile Akademisi’ projemizin ilk adımını Aralık ayında gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Başarılı ve amacına uygun olarak tamamlanmasını diliyoruz. Ve her zaman olduğu gibi #aniballiolmak ayrıcalıktır diyoruz.”

Geleceğimizin teminatı gençlerimizin aileleri ile yaşadıkları tüm iletişim sorunlarını ortadan kaldırmak ve aileleri de eğitimin önemli bir ayağı olarak sürece dahil etmek isteyen Gebze Anibal Anadolu Lisesi 3A projesinin hazırlıklarını sürdürüyor.

Salgın dolasıyla çevirimiçi olarak gerçekleştirmeyi planladıkları aile eğitim projelerini anlatan Okul Müdürü Turan Atilla iki dönem boyunca sürecek etkinliğe ilişkin bilgi verdi. Atilla bilgilendirmesinde şu ifadelere yer verdi; “Başarılı ve mutlu toplumların birbirlerini iyi anlayan ve birlikte güç üretebilen bireylerden oluştuğunu biliyoruz. Bu sebeple geleceğimizin teminatı gençlerimizin iletişimde başarılı olmaları için çalışmaya devam ediyoruz. Ailenin ve kültürün yaşamımızda vazgeçilmeyen yerini çok önemsediğimiz için, gençlerimizin aileleriyle yaşayabilecekleri tüm iletişim sorunlarını çözmeye talibiz.  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Şener Doğan’ın destekleri ve Sayın Kaymakamımızın olurları ile konusunda söz sahibi isimlerin katılımıyla gerçekleştirmeyi planladığımız ‘Anibal Aile Akademisi’ projemizin ilk adımını Aralık ayında gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Başarılı ve amacına uygun olarak tamamlanmasını diliyoruz. Ve her zaman olduğu gibi #aniballiolmak ayrıcalıktır diyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.