Darıca Final’de sessiz, sade kutlama!

Eğitim 25.11.2020 - 16:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Darıca Final’de sessiz, sade kutlama!

Darıca Final Eğitim Kurumlarında, okul personelleri ve öğrencileri Darıca Final Eğitim Kurumları Müdürü Murat Kaya vesilesiyle ziyaret etti. Ziyarette konuşan Darıca Final Eğitim Kurumları Müdürü Murat Kaya, “Okul personeli ve minik öğrenciler; ziyaretleri ile Darıca Final Eğitim bizleri onurlandırdılar.” dedi. Darıca Final Eğitim Kurumlarında, okul personelleri ve öğrencileri Darıca Final Eğitim Kurumları Müdürü Murat Kaya vesilesiyle ziyaret etti. Ziyarette öğretmenleri adına minik öğrencilerini ve okul personelini ağırlayan Müdür Kaya, "Okul personelimize, minik öğrencilerimize teşekkür ederim. Yaşadığımız bu zorlu süreçte böylesine nazik dokunuşlar mutluluk vericidir. Tüm öğretmenlerimizin emeklerine sağlık. Günümüz kutlu olsun. Okul personelimize minik öğrencilerimizin kocaman yüreklerine sevgilerimle teşekkür ederim. Çocuk seslerinin çoğalacağı, tüm sınıf öğrencilerinin cıvıl cıvıl sesleriyle şenlenecek okul ortamına en kısa sürede kavuşmak dileği ile.. Okul en güvenli yerdir...” dedi.

Darıca Final Eğitim Kurumlarında, okul personelleri ve öğrencileri Darıca Final Eğitim Kurumları Müdürü Murat Kaya vesilesiyle ziyaret etti. Ziyarette konuşan Darıca Final Eğitim Kurumları Müdürü Murat Kaya, “Okul personeli ve minik öğrenciler; ziyaretleri ile Darıca Final Eğitim bizleri onurlandırdılar.” dedi.

Darıca Final Eğitim Kurumlarında, okul personelleri ve öğrencileri Darıca Final Eğitim Kurumları Müdürü Murat Kaya vesilesiyle ziyaret etti. Ziyarette öğretmenleri adına minik öğrencilerini ve okul personelini ağırlayan Müdür Kaya, "Okul personelimize, minik öğrencilerimize teşekkür ederim. Yaşadığımız bu zorlu süreçte böylesine nazik dokunuşlar mutluluk vericidir. Tüm öğretmenlerimizin emeklerine sağlık. Günümüz kutlu olsun. Okul personelimize minik öğrencilerimizin kocaman yüreklerine sevgilerimle teşekkür ederim. Çocuk seslerinin çoğalacağı, tüm sınıf öğrencilerinin cıvıl cıvıl sesleriyle şenlenecek okul ortamına en kısa sürede kavuşmak dileği ile.. Okul en güvenli yerdir...” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.