19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Kısıtlamanın artmaması için evde kalın!”

Kocaeli 26.11.2020 - 12:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

“Kısıtlamanın artmaması için evde kalın!”

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz Kocaelilileri daha fazla kısıtlama ve yasaklama olmaması için kişisel önlemleri en üst seviyeye çıkarmaya ve alınan tedbirlere uymaya davet etti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın basın açıklamasında Kocaeli'nin koronavirüste üçüncü zirveyi yaşadığını açıklamasının ardından Kocaeli Valisi Seddar Yavuz sosyal medya hesabından Kocaelililere seslenerek önemli uyarılarda bulundu. Vali Yavuz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kıymetli Kocaelili Kardeşlerim, Valiniz olarak benim ve Sağlık Bakanımızın da açıkladığı gibi İlimizdeki vaka sayıları hastane ve yoğun bakım doluluk oranlarımızı zorlamaya başlıyor. Lütfen dikkatli ve tedbirli olalım. Misafirlik ve davetleri erteleyelim. Lütfen!" ifadelerine yer verdi. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz yaptığı paylaşımından ardından bir paylaşımda daha bulunarak Kocaelilileri, daha fazla kısıtlama ve yasaklama olmaması için kişisel önlemleri en üst seviyeye çıkarmaya ve alınan tedbirlere uymaya davet etti.    

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz Kocaelilileri daha fazla kısıtlama ve yasaklama olmaması için kişisel önlemleri en üst seviyeye çıkarmaya ve alınan tedbirlere uymaya davet etti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın basın açıklamasında Kocaeli'nin koronavirüste üçüncü zirveyi yaşadığını açıklamasının ardından Kocaeli Valisi Seddar Yavuz sosyal medya hesabından Kocaelililere seslenerek önemli uyarılarda bulundu. Vali Yavuz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kıymetli Kocaelili Kardeşlerim, Valiniz olarak benim ve Sağlık Bakanımızın da açıkladığı gibi İlimizdeki vaka sayıları hastane ve yoğun bakım doluluk oranlarımızı zorlamaya başlıyor. Lütfen dikkatli ve tedbirli olalım. Misafirlik ve davetleri erteleyelim. Lütfen!" ifadelerine yer verdi. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz yaptığı paylaşımından ardından bir paylaşımda daha bulunarak Kocaelilileri, daha fazla kısıtlama ve yasaklama olmaması için kişisel önlemleri en üst seviyeye çıkarmaya ve alınan tedbirlere uymaya davet etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.