“Acil işiniz yoksa evde kalın”

Sağlık 27.11.2020 - 16:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

“Acil işiniz yoksa evde kalın”

DİLOVASI İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ UYARDI:

Dilovası İlçe Sağlık Müdürlüğünden vatandaşlara korona virüs uyarısı geldi. Kurumun sosyal medya sayfasından yapılan paylaşımda vatandaşların dikkatli olmaları istenirken toplum olarak fedakarlık yapmalıyız mesajı verildi. Dilovası İlçe Sağlık Müdürlüğünden vatandaşlara korona virüs uyarısı geldi.  Dilovası İlçe Sağlık Müdürlüğü yetkililerinin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada “Salgınla mücadelede toplum olarak bir fedakârlık sınavındayız. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymak kendimize, sevdiklerimize ve ülkemize karşı vicdani sorumluluğumuzdur” ifadesine yer verildi. “Yayılımı durdurmak için en iyi tedbir evinizdir” diyen sağlık müdürlüğü yetkilileri yayılımın ancak evde harcanan zamanın artmasıyla mümkün olacağını söylediler. Yetkililer ayrıca “acil işiniz yoksa evde kalın” diyerek uyarıda bulundular. HEP BERABER KAZANALIM “Sizin evde geçirdiğiniz zaman arttıkça bizim mücadele gücümüz artacak” parolasıyla hareket eden Dilovası İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri vatandaşlardan bu anlamda kendilerine yardımcı olmalarını ve tüm kurallara harfiyen uymaları konusunda çağrıda bulunurken maske, mesafe ve hijyenin önemine tekrar tekrar değinerek herkesi bu anlamda dikkatli olmaya ve salgını hep beraber yenme konusunda mücadele etmeye davet ettiklerini kaydettiler.
DİLOVASI İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ UYARDI:

Dilovası İlçe Sağlık Müdürlüğünden vatandaşlara korona virüs uyarısı geldi. Kurumun sosyal medya sayfasından yapılan paylaşımda vatandaşların dikkatli olmaları istenirken toplum olarak fedakarlık yapmalıyız mesajı verildi.

Dilovası İlçe Sağlık Müdürlüğünden vatandaşlara korona virüs uyarısı geldi.  Dilovası İlçe Sağlık Müdürlüğü yetkililerinin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada “Salgınla mücadelede toplum olarak bir fedakârlık sınavındayız. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymak kendimize, sevdiklerimize ve ülkemize karşı vicdani sorumluluğumuzdur” ifadesine yer verildi. “Yayılımı durdurmak için en iyi tedbir evinizdir” diyen sağlık müdürlüğü yetkilileri yayılımın ancak evde harcanan zamanın artmasıyla mümkün olacağını söylediler. Yetkililer ayrıca “acil işiniz yoksa evde kalın” diyerek uyarıda bulundular.

HEP BERABER KAZANALIM

“Sizin evde geçirdiğiniz zaman arttıkça bizim mücadele gücümüz artacak” parolasıyla hareket eden Dilovası İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri vatandaşlardan bu anlamda kendilerine yardımcı olmalarını ve tüm kurallara harfiyen uymaları konusunda çağrıda bulunurken maske, mesafe ve hijyenin önemine tekrar tekrar değinerek herkesi bu anlamda dikkatli olmaya ve salgını hep beraber yenme konusunda mücadele etmeye davet ettiklerini kaydettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.