Tedbirlere uymayan 313 kişiye ceza!

Asayiş 28.11.2020 - 11:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Tedbirlere uymayan 313 kişiye ceza!

Kocaeli’de Koronavirüs salgınının yayılmasının önlenmesi kapsamında alınan tedbirlere istinaden günlük olarak yapılan denetimlerde, Cuma günü 313 kişiye idari para cezası uygulandı.  Koronavirüs salgınının yayılmasının önlenmesi kapsamında alınan tedbirlere istinaden günlük olarak yapılan denetimler devam ediyor. Bu kapsamda Perşembe günü Kocaeli genelinde yapılan uygulamalarda bin 908 iş yeri denetlenirken, 21 bin 834 kişiye kimlik kontrolü yapıldı. Cuma günü Kocaeli genelinde yapılan denetimlerde, evden çıkmaması gerekirken cadde ve sokaklarda gezerek başkalarını tehlikeye atan 19 kişi yakalandı. Maske takmamakta ısrar eden 178 kişi ile sosyal mesafe kuralına uymayan 19 kişi ve 2 iş yerine de idari para cezası uygulandı. Yapılan denetimler esnasında, yasaklanan yerlerde sigara içme yasağına uymayan 55, Sokağa çıkma yasağını ihlal eden 31 kişi ile maskesiz işçi çalıştıran 1 iş yerine de idari ceza uygulandı.   DENETİMLERDE ARANAN 54 KİŞİ YAKALANDI  Ayrıca yapılan kimlik kontrollerinde çeşitli suçlardan arandıkları tespit edilen 54 kişi yakalandı. Öte yandan Koronavirüs salgınının yayılmasının önlenmesi kapsamında alınan Trafik tedbirlerine istinaden yapılan denetimlerde bin 769 araç kontrol edildi. 

Kocaeli’de Koronavirüs salgınının yayılmasının önlenmesi kapsamında alınan tedbirlere istinaden günlük olarak yapılan denetimlerde, Cuma günü 313 kişiye idari para cezası uygulandı. 

Koronavirüs salgınının yayılmasının önlenmesi kapsamında alınan tedbirlere istinaden günlük olarak yapılan denetimler devam ediyor. Bu kapsamda Perşembe günü Kocaeli genelinde yapılan uygulamalarda bin 908 iş yeri denetlenirken, 21 bin 834 kişiye kimlik kontrolü yapıldı. Cuma günü Kocaeli genelinde yapılan denetimlerde, evden çıkmaması gerekirken cadde ve sokaklarda gezerek başkalarını tehlikeye atan 19 kişi yakalandı. Maske takmamakta ısrar eden 178 kişi ile sosyal mesafe kuralına uymayan 19 kişi ve 2 iş yerine de idari para cezası uygulandı. Yapılan denetimler esnasında, yasaklanan yerlerde sigara içme yasağına uymayan 55, Sokağa çıkma yasağını ihlal eden 31 kişi ile maskesiz işçi çalıştıran 1 iş yerine de idari ceza uygulandı.  

DENETİMLERDE ARANAN 54 KİŞİ YAKALANDI 

Ayrıca yapılan kimlik kontrollerinde çeşitli suçlardan arandıkları tespit edilen 54 kişi yakalandı. Öte yandan Koronavirüs salgınının yayılmasının önlenmesi kapsamında alınan Trafik tedbirlerine istinaden yapılan denetimlerde bin 769 araç kontrol edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.