Yıldırım, Babacan’a kalem hediye etti

Siyaset 29.11.2020 - 12:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Yıldırım, Babacan’a kalem hediye etti

DEVA Partisi Kocaeli İl Binası Genel Başkan Ali Babacan’ın da katılımıyla açılırken Genel Başkan Babacan burada bölge gazetecileri ve gazete sahipleriyle bir araya geldi. Gerçekleşen buluşmada Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile görüştü. Başkan Nihat Yıldırım, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile istişarede bulunurken kısa süreli sohbet etti. Kocaeli’de olmaktan ötürü mutlu olduğunu söyleyen Ali Babacan, bir süre Başkan Yıldırım ile görüşürken karşılıklı sohbet ve temennilerde bulunuldu. BABACAN’DAN YILDIRIM’A TEŞEKKÜR Gerçekleşen görüşmede DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile kısa süreli sohbet eden ve çalışmalar hakkında bilgi alan buluşmada Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım günün anısına Ali Babacan’a kalem hediye ederken başarılar diledi. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ise “Nihat beyin nezdinde Ümit Medya ekibine çok teşekkür eder kendilerine basın yolculuklarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

DEVA Partisi Kocaeli İl Binası Genel Başkan Ali Babacan’ın da katılımıyla açılırken Genel Başkan Babacan burada bölge gazetecileri ve gazete sahipleriyle bir araya geldi. Gerçekleşen buluşmada Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile görüştü. Başkan Nihat Yıldırım, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile istişarede bulunurken kısa süreli sohbet etti. Kocaeli’de olmaktan ötürü mutlu olduğunu söyleyen Ali Babacan, bir süre Başkan Yıldırım ile görüşürken karşılıklı sohbet ve temennilerde bulunuldu.

BABACAN’DAN YILDIRIM’A TEŞEKKÜR

Gerçekleşen görüşmede DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile kısa süreli sohbet eden ve çalışmalar hakkında bilgi alan buluşmada Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım günün anısına Ali Babacan’a kalem hediye ederken başarılar diledi. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ise “Nihat beyin nezdinde Ümit Medya ekibine çok teşekkür eder kendilerine basın yolculuklarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.