AK Gebzeli yöneticiden CHP’li vekile büyük sitem

Siyaset 30.11.2020 - 11:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

AK Gebzeli yöneticiden CHP’li vekile büyük sitem

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’ın TSK için “satılmış ordu” hakaretine, Eski İl Genel Meclisi Başkanı ve Gebze AK Parti İlçe Yöneticisi Nevzat Gülmen sert tepki gösterdi. Özel bir televizyon programında skandal sözlere imza atan CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Tank-Palet fabrikasında Katar’ın ortaklığına ilişkin anlaşmayı gündeme getirirken Türk ordusuna hakaret eden sözler sarf etti. Başarır, “Öyle bir noktadayız ki; Cumhuriyet tarihinde ilk kez devletin ordusu Katar’a satılmış. 20 milyon dolara satıldığı söyleniyor, 50 milyon dolara satılmış…” dedi. Başarır’ın skandal sözlerinin ardından siyaset hareketlendi ve AK Parti’nin tüm kademlerinden Başarır’a tepki yağdı. ALLAH’A HAVALE EDİYORUM Son olarak Eski İl Genel Meclisi Başkanı ve Gebze AK Parti İlçe Yöneticisi Nevzat Gülmen, Başarır’a sert tepki gösterdi. CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır hakkında sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Gülmen, “Türk ordusu satılmış’ diyen biri milletin vekili olarak kalırsa eğer, vekillere hakkımı helal etmem. Millet olarak değer verdiğimiz öğretmenlere, Mustafa Kemal Atatürk’e ve şanlı ordumuza laf edenleri kınıyor, Allah’a havale ediyorum” dedi.

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’ın TSK için “satılmış ordu” hakaretine, Eski İl Genel Meclisi Başkanı ve Gebze AK Parti İlçe Yöneticisi Nevzat Gülmen sert tepki gösterdi.

Özel bir televizyon programında skandal sözlere imza atan CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Tank-Palet fabrikasında Katar’ın ortaklığına ilişkin anlaşmayı gündeme getirirken Türk ordusuna hakaret eden sözler sarf etti. Başarır, “Öyle bir noktadayız ki; Cumhuriyet tarihinde ilk kez devletin ordusu Katar’a satılmış. 20 milyon dolara satıldığı söyleniyor, 50 milyon dolara satılmış…” dedi. Başarır’ın skandal sözlerinin ardından siyaset hareketlendi ve AK Parti’nin tüm kademlerinden Başarır’a tepki yağdı.

ALLAH’A HAVALE EDİYORUM

Son olarak Eski İl Genel Meclisi Başkanı ve Gebze AK Parti İlçe Yöneticisi Nevzat Gülmen, Başarır’a sert tepki gösterdi. CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır hakkında sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Gülmen, “Türk ordusu satılmış’ diyen biri milletin vekili olarak kalırsa eğer, vekillere hakkımı helal etmem. Millet olarak değer verdiğimiz öğretmenlere, Mustafa Kemal Atatürk’e ve şanlı ordumuza laf edenleri kınıyor, Allah’a havale ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.