19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başkan Düzdaban, “Biz büyük bir aileyiz”

Siyaset 30.11.2020 - 17:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Başkan Düzdaban, “Biz büyük bir aileyiz”

Çayırova Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı siyasi çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Çayırova MHP İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, mahalle başkanlarıyla bir araya gelerek Çayırova’da ve bölgedeki sorunları konuştu. Çayırova MHP İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban başkanlığında çalışarak tempoyu arttıran partililer, salgın dönemine rağmen çalışmaları aksatmadan devam ediyorlar. Öte yandan İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban da gazetemize önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Düzdaban, “MHP Çayırova olarak dimdik ayaktayız, üretiyoruz, pandemiye rağmen çalışıyoruz” dedi. TEMPOYU YÜKSELTTİLER Çayırova Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı teşkilat başkanının katılımıyla mahalle başkanlarıyla beraber sosyal mesafe kuralına uyarak istişarelerde bulunup Çayırova’da ve bölgedeki sorunların konuşulduğu bir toplantı gerçekleştirdi. MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban ve partililer tempoyu arttırırken çalışmalarda vites yükselttiler. Partide tüm ekip çalışırken Başkan Düzdaban ve ekibi bundan sonrası için de aynı tempoda çalışma sözü verdiler. UYUMLU ŞEKİLDE ÇALIŞIYORLAR İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban ve ekibi Çayırova için çalıştıklarını ve bundan böyle de aynı felsefeyle devam edeceklerini kaydederken çalışmaların yolunda gittiğini toplantılar yaparak saha içi ve saha dışı çalışmaları belirlediklerini parti olarak sıfır sorunla yola devam ettiklerini kaydettiler. MHP Çayırova’da bu gelişmeler yaşanırken Çayırovalılar da MHP Çayırova’nın çalışmalarını takdir ettiklerini ve kendilerine başarılar dilediklerini ifade ediyorlar. DÜZDABAN GAZETEMİZE KONUŞTU Görüşlerini aldığımız MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban çalışmalarla ilgili gazetemize bilgiler verdi. Başkan Düzdaban, “9 mahalle başkanı ataması yaptık, devam edeceğiz, sürdürüyoruz. Kadın kollarımız üretken ve çalışkan durumda. Durumu olmayan aileler için projeler gerçekleştirdik devam ediyoruz. Neler yaparız diye protokolle birlikteyiz. Geçen pandemide maske dağıttık, pandemi döneminde üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Parti olarak uyumlu halde bir aradayız” dedi.

Çayırova Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı siyasi çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Çayırova MHP İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, mahalle başkanlarıyla bir araya gelerek Çayırova’da ve bölgedeki sorunları konuştu.

Çayırova MHP İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban başkanlığında çalışarak tempoyu arttıran partililer, salgın dönemine rağmen çalışmaları aksatmadan devam ediyorlar. Öte yandan İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban da gazetemize önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Düzdaban, “MHP Çayırova olarak dimdik ayaktayız, üretiyoruz, pandemiye rağmen çalışıyoruz” dedi.

TEMPOYU YÜKSELTTİLER

Çayırova Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı teşkilat başkanının katılımıyla mahalle başkanlarıyla beraber sosyal mesafe kuralına uyarak istişarelerde bulunup Çayırova’da ve bölgedeki sorunların konuşulduğu bir toplantı gerçekleştirdi. MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban ve partililer tempoyu arttırırken çalışmalarda vites yükselttiler. Partide tüm ekip çalışırken Başkan Düzdaban ve ekibi bundan sonrası için de aynı tempoda çalışma sözü verdiler.

UYUMLU ŞEKİLDE ÇALIŞIYORLAR

İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban ve ekibi Çayırova için çalıştıklarını ve bundan böyle de aynı felsefeyle devam edeceklerini kaydederken çalışmaların yolunda gittiğini toplantılar yaparak saha içi ve saha dışı çalışmaları belirlediklerini parti olarak sıfır sorunla yola devam ettiklerini kaydettiler. MHP Çayırova’da bu gelişmeler yaşanırken Çayırovalılar da MHP Çayırova’nın çalışmalarını takdir ettiklerini ve kendilerine başarılar dilediklerini ifade ediyorlar.

DÜZDABAN GAZETEMİZE KONUŞTU

Görüşlerini aldığımız MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban çalışmalarla ilgili gazetemize bilgiler verdi. Başkan Düzdaban, “9 mahalle başkanı ataması yaptık, devam edeceğiz, sürdürüyoruz. Kadın kollarımız üretken ve çalışkan durumda. Durumu olmayan aileler için projeler gerçekleştirdik devam ediyoruz. Neler yaparız diye protokolle birlikteyiz. Geçen pandemide maske dağıttık, pandemi döneminde üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Parti olarak uyumlu halde bir aradayız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.