Aranan 43 kişi Kocaeli’de yakalandı

Asayiş 02.12.2020 - 10:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Aranan 43 kişi Kocaeli’de yakalandı

Kocaeli'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine uymadıkları gerekçesiyle 214 kişiye para cezası verilirken çeşitli suçlardan aranan 43 kişi yakalandı. Koronavirüs salgınının yayılmasının önlenmesi kapsamında alınan tedbirlere istinaden günlük olarak yapılan uygulamalar devam ediyor. Kocaeli genelinde bu kapsamda Salı günü yapılan denetim ve kontrollerde bin 586 iş yeri denetlenirken,  17 bin 741 kişiye kimlik kontrolü yapıldı. Yapılan denetim ve kontrollerde karantina ihlali yapan 16,maske takma kuralına uymayan 122 kişi ve 1 işyerine, sosyal mesafe kuralına uymayan 6, yasaklanan yerlerde sigara içme yasağına uymayan 58 ve sokağa çıkma yasağını ihlal eden 11 kişiye olmak üzere toplam 214 kişiye idari para cezası kesildi. Ayrıca yapılan kimlik kontrollerinde çeşitli suçlardan arandıkları tespit edilen 43 kişi yakalandı. Koronavirüs salgınının yayılmasının önlenmesi kapsamında alınan Trafik tedbirlerine istinaden yapılan denetimlerde bin 206 araç kontrol edildi.

Kocaeli'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine uymadıkları gerekçesiyle 214 kişiye para cezası verilirken çeşitli suçlardan aranan 43 kişi yakalandı.

Koronavirüs salgınının yayılmasının önlenmesi kapsamında alınan tedbirlere istinaden günlük olarak yapılan uygulamalar devam ediyor. Kocaeli genelinde bu kapsamda Salı günü yapılan denetim ve kontrollerde bin 586 iş yeri denetlenirken,  17 bin 741 kişiye kimlik kontrolü yapıldı. Yapılan denetim ve kontrollerde karantina ihlali yapan 16,maske takma kuralına uymayan 122 kişi ve 1 işyerine, sosyal mesafe kuralına uymayan 6, yasaklanan yerlerde sigara içme yasağına uymayan 58 ve sokağa çıkma yasağını ihlal eden 11 kişiye olmak üzere toplam 214 kişiye idari para cezası kesildi. Ayrıca yapılan kimlik kontrollerinde çeşitli suçlardan arandıkları tespit edilen 43 kişi yakalandı. Koronavirüs salgınının yayılmasının önlenmesi kapsamında alınan Trafik tedbirlerine istinaden yapılan denetimlerde bin 206 araç kontrol edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.