Saadet Genç Dilovası, sokaktaki dostlarına can oldular

Siyaset 02.12.2020 - 10:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Saadet Genç Dilovası, sokaktaki dostlarına can oldular

Saadet Partisi Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yasin ve yönetimi soğuyan havalarda yiyecek bulmakta zorluk çeken hayvanlar için mama dağıttı. Mama dağıtımı ile ilgili bilgilendirmede bulunan Saadet Partisi Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yasin açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Havanın 10 derecenin altına düşmesiyle, sokaktaki hayvanlar için yılın en zor dönemi başladı. Vücut ısılarını korumak ve yemek bulmak için her zamankinden fazla enerji harcaması gereken hayvanlar, aynı zamanda kendilerine kötü davranan insanlarla da mücadele etmek zorunda. Saadet Partisi Dilovası Gençlik kolları olarak Sokak hayvanları için paslanmaz demirden imal ettiğimiz mama kaplarını mahallelerimizdeki belirli alanlarda montajına başladık. Hedefimiz bütün mahallelerimize mama kaplarının montajını tamamlamak. SOKAK HAYVANLARINA SAHİP ÇIKALIM Hazırladığımız mama kaplarını mama ile doldurup belirli periyotlar ile mamaları doldurmaya devam edeceğiz. Halkımızı da bu kampanyaya katılmaya ve sokak hayvanlarının kışı daha rahat geçirmesi için yardımcı olmaya davet ediyoruz. Bitmiş mamaları doldurabilir ya da doldurulması için bizimle irtibata geçebilirsiniz. Herkesin yapabileceği birkaç ufak yardım, sokak hayvanlarının ölüm ile yaşam arasındaki konumunu değiştirmeye yeterli olabilir. Bu yardım faaliyeti sayesinde diğer canlılarla vakit geçirerek hem kendinizi hem de onları mutlu edebilirsiniz. En önemlisi ise hiçbir şey yapamayacak bile olsanız, bir hayvanın kafasını okşamak kadar insana huzur veren ne olabilir ki? Lütfen bizimle beraber yaşayan sokak hayvanlarının hayat hakkına sahip çıkalım. Bu insani bir zaruret olduğu gibi vicdani bir yükümlülüktür.”

Saadet Partisi Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yasin ve yönetimi soğuyan havalarda yiyecek bulmakta zorluk çeken hayvanlar için mama dağıttı.

Mama dağıtımı ile ilgili bilgilendirmede bulunan Saadet Partisi Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yasin açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Havanın 10 derecenin altına düşmesiyle, sokaktaki hayvanlar için yılın en zor dönemi başladı. Vücut ısılarını korumak ve yemek bulmak için her zamankinden fazla enerji harcaması gereken hayvanlar, aynı zamanda kendilerine kötü davranan insanlarla da mücadele etmek zorunda. Saadet Partisi Dilovası Gençlik kolları olarak Sokak hayvanları için paslanmaz demirden imal ettiğimiz mama kaplarını mahallelerimizdeki belirli alanlarda montajına başladık. Hedefimiz bütün mahallelerimize mama kaplarının montajını tamamlamak.

SOKAK HAYVANLARINA SAHİP ÇIKALIM

Hazırladığımız mama kaplarını mama ile doldurup belirli periyotlar ile mamaları doldurmaya devam edeceğiz. Halkımızı da bu kampanyaya katılmaya ve sokak hayvanlarının kışı daha rahat geçirmesi için yardımcı olmaya davet ediyoruz. Bitmiş mamaları doldurabilir ya da doldurulması için bizimle irtibata geçebilirsiniz. Herkesin yapabileceği birkaç ufak yardım, sokak hayvanlarının ölüm ile yaşam arasındaki konumunu değiştirmeye yeterli olabilir. Bu yardım faaliyeti sayesinde diğer canlılarla vakit geçirerek hem kendinizi hem de onları mutlu edebilirsiniz. En önemlisi ise hiçbir şey yapamayacak bile olsanız, bir hayvanın kafasını okşamak kadar insana huzur veren ne olabilir ki? Lütfen bizimle beraber yaşayan sokak hayvanlarının hayat hakkına sahip çıkalım. Bu insani bir zaruret olduğu gibi vicdani bir yükümlülüktür.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.