YRP Çayırova, Afrika’da 4 su kuyusu açtırdı

Siyaset 02.12.2020 - 14:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

YRP Çayırova, Afrika’da 4 su kuyusu açtırdı

Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Teşkilatı Afrika’da 4 adet su kuyusu açtırdı. Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Sosyal İşler Başkanı Uğur Aslan’ın, 1 ay önce ‘Su Hayattır’ sloganıyla başlattığı Afrika’da su kuyusu projesi için, YRP Çayırova ilçe teşkilatı ilçe binasında selamet derneğini misafir etti. İlçe binasında yapılan teslim törenine, Selamet Derneği Genel Başkanı Harun Yavuz Yılmaz, Selamet Derneği Genel Koordinatörü Bilal Aslan, Selamet Derneği Kocaeli Temsilcisi Halim Yazıcı, Selamet Derneği Çayırova Temsilcisi Murat Ayyıldız ve Selamet Derneği Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Başkanı Aykan Dönmez ve yönetim kurulu katıldı. İlçe teşkilat mensupları ve yardımsever vatandaşların katkılarıyla toplanan 4 adet su kuyusu parasını Selamet Derneği Çayırova temsilcisi Murat Ayyıldız’a teslim eden Yeniden Refah Partisi Çayırova Sosyal İşler Başkanı Uğur Aslan, “Temiz su kaynaklarına ulaşmanın zor olduğu Afrika’da, Covid-19 salgınında etkisiyle şartlar daha da zorlaşmıştır. Bu zor şartlar altında yaşayan Afrikalı insanlar için bizlerde bir şeyler yapmak istedik ve su kuyusu açtırmaya karar verdik dedi. Aslan, hayır çalışmamıza destek veren gerek ilçe teşkilatımızdaki kardeşlerime ve katkı sağlayan hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. DAHA ZOR ŞARTLARA MARUZ KALDILAR Tören sonunda konuşan Yeniden Refah Partisi Çayırova ilçe başkanı Aykan Dönmez “Emperyalizmin sömürüsüyle dünya standartlarının çok çok altında yaşayan Afrikalılar, Covid-19 salgınıyla bölgede daha zor şartlara maruz kalmıştır. Dünyanın en büyük elmas yataklarına sahip bu ülkeler nasıl oluyor da suya bile muhtaç oluyor. Yeniden Refah iktidarında sadece milletimiz için değil, tüm dünya insanlığı için çalışılacak ve adil düzenin tesis edilmesiyle, dünya güce, sömürüye ve gözyaşına değil sadece ve sadece adalete ve huzura teslim olacaktır” diye konuştu.

Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Teşkilatı Afrika’da 4 adet su kuyusu açtırdı.

Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Sosyal İşler Başkanı Uğur Aslan’ın, 1 ay önce ‘Su Hayattır’ sloganıyla başlattığı Afrika’da su kuyusu projesi için, YRP Çayırova ilçe teşkilatı ilçe binasında selamet derneğini misafir etti.

İlçe binasında yapılan teslim törenine, Selamet Derneği Genel Başkanı Harun Yavuz Yılmaz, Selamet Derneği Genel Koordinatörü Bilal Aslan, Selamet Derneği Kocaeli Temsilcisi Halim Yazıcı, Selamet Derneği Çayırova Temsilcisi Murat Ayyıldız ve Selamet Derneği Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Başkanı Aykan Dönmez ve yönetim kurulu katıldı. İlçe teşkilat mensupları ve yardımsever vatandaşların katkılarıyla toplanan 4 adet su kuyusu parasını Selamet Derneği Çayırova temsilcisi Murat Ayyıldız’a teslim eden Yeniden Refah Partisi Çayırova Sosyal İşler Başkanı Uğur Aslan, “Temiz su kaynaklarına ulaşmanın zor olduğu Afrika’da, Covid-19 salgınında etkisiyle şartlar daha da zorlaşmıştır. Bu zor şartlar altında yaşayan Afrikalı insanlar için bizlerde bir şeyler yapmak istedik ve su kuyusu açtırmaya karar verdik dedi. Aslan, hayır çalışmamıza destek veren gerek ilçe teşkilatımızdaki kardeşlerime ve katkı sağlayan hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

DAHA ZOR ŞARTLARA MARUZ KALDILAR

Tören sonunda konuşan Yeniden Refah Partisi Çayırova ilçe başkanı Aykan Dönmez “Emperyalizmin sömürüsüyle dünya standartlarının çok çok altında yaşayan Afrikalılar, Covid-19 salgınıyla bölgede daha zor şartlara maruz kalmıştır. Dünyanın en büyük elmas yataklarına sahip bu ülkeler nasıl oluyor da suya bile muhtaç oluyor. Yeniden Refah iktidarında sadece milletimiz için değil, tüm dünya insanlığı için çalışılacak ve adil düzenin tesis edilmesiyle, dünya güce, sömürüye ve gözyaşına değil sadece ve sadece adalete ve huzura teslim olacaktır” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.