DEVA Gebze sokağa indi!

Siyaset 02.12.2020 - 16:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

DEVA Gebze sokağa indi!

Yeni kurulmasına rağmen vatandaşta ilgi ve destek bulan DEVA Partisi Gebze, saha içi çalışmalarına ağırlık veriyor. İlçe Başkanı Kemal Memiş yönetiminde Gebzeli esnafla bir araya gelerek sıkıntı ve sorunları dinleyen partililer, bir yandan da ilçe binasının açılışı için gece gündüz çalışıyor. Kemal Memiş başkanlığında yeni bir parti olmasına rağmen ciddi ilgi gören DEVA Partisi Gebze, boş durmuyor. Başkan Memiş önderliğinde Gebze sokaklarında esnafla bir araya gelen ve esnafın nabzını tutan partililer, esnafın istek, şikayet ve önerilerini dinleyerek çözüm noktalarını konuştular. Oldukça ilgi gören esnaf ziyaretinde tempoyu yükselten partililer bundan böyle de çalışmaların devam edeceğini ifade ederken “Gebze’ye deva biziz” mesajını verdiler. GEBZE İLÇE BİNASINI AÇACAKLAR Bir yandan ilçe binası için artık son çalışmaları yapan partililer, kısa süre içerisinde işi resmiyete dökecek. Sokağın nabzını tutan ve bundan böyle de çalışmalara devam edecekleri mesajını veren partililer, “İlçe binamızın açılışı görkemli geçecek, ardından tempoyu yükselterek üye çalışmaları konusunda adımlar atacağız. Sokakta, çarşıda, pazarda gördüğümüz bir şey var, insanlar artık bir değişim bir çare, bir deva peşindeler. O deva da bizler olacağız” ifadesini kullandılar.

Yeni kurulmasına rağmen vatandaşta ilgi ve destek bulan DEVA Partisi Gebze, saha içi çalışmalarına ağırlık veriyor. İlçe Başkanı Kemal Memiş yönetiminde Gebzeli esnafla bir araya gelerek sıkıntı ve sorunları dinleyen partililer, bir yandan da ilçe binasının açılışı için gece gündüz çalışıyor.

Kemal Memiş başkanlığında yeni bir parti olmasına rağmen ciddi ilgi gören DEVA Partisi Gebze, boş durmuyor. Başkan Memiş önderliğinde Gebze sokaklarında esnafla bir araya gelen ve esnafın nabzını tutan partililer, esnafın istek, şikayet ve önerilerini dinleyerek çözüm noktalarını konuştular. Oldukça ilgi gören esnaf ziyaretinde tempoyu yükselten partililer bundan böyle de çalışmaların devam edeceğini ifade ederken “Gebze’ye deva biziz” mesajını verdiler.

GEBZE İLÇE BİNASINI AÇACAKLAR

Bir yandan ilçe binası için artık son çalışmaları yapan partililer, kısa süre içerisinde işi resmiyete dökecek. Sokağın nabzını tutan ve bundan böyle de çalışmalara devam edecekleri mesajını veren partililer, “İlçe binamızın açılışı görkemli geçecek, ardından tempoyu yükselterek üye çalışmaları konusunda adımlar atacağız. Sokakta, çarşıda, pazarda gördüğümüz bir şey var, insanlar artık bir değişim bir çare, bir deva peşindeler. O deva da bizler olacağız” ifadesini kullandılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.