“Vatandaşın kapısına kadar hizmet götürülüyor!”

Dilovası 04.12.2020 - 11:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

“Vatandaşın kapısına kadar hizmet götürülüyor!”

Dilovası Vefa Sosyal Destek ekibi pandemi sürecinin ilk gününden beri hiç aksamadan yaptığı çalışmalar ile büyük takdir topluyor. Dilovası Vefa Sosyal Destek ekibi pandemi sürecinde yaptığı çalışmalarla dikkat çekiyor. Vatandaşların kapısına kadar hizmet götürüldüğünü belirten Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir; “Vefa Sosyal Destek ekimiz Pandemi’nin ilk gününden bugüne vatandaşlarımıza hizmeti hiç aksatmadı ve tüm şartlarda çalışmaya devam etti.  Yapılan yardımları ifşa etmeden, insanlık onurunu incitmeden yapmaya çalışıyoruz. İlçe kaymakamımız Mustafa Asım Alkan’ın koordinasyonunda oluşturulan, Vefa Sosyal Destek Grubu ile vatandaşlarımızın talep ve ihtiyaçları ivedilikle karşılanıyor. Vefa Sosyal Destek Gurubumuz, vatandaşlarımızdan gelen talepleri karşılamanın yanı sıra, ücretsiz maske, kolonya, sabun ve dezenfeksiyon ürünlerinden oluşan Hijyen Seti ve yine İlçe Kaymakamımız M. Asım Alkan tedarik ettiği Gıda kolisini vatandaşlarımızın evlerine götürüp elden teslim ediliyor. Covid-19 virüsünden dolayı karantinada kalmak zorunda olan vatandaşlarımız 112’yi arayarak oluşturdukları talepler belediyemiz Vefa Sosyal Destek çalışanları tarafından tedarik edilerek ulaştırılıyor. Fedakâr ve takdire şayan hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Dilovası Vefa Sosyal Destek ekibi pandemi sürecinin ilk gününden beri hiç aksamadan yaptığı çalışmalar ile büyük takdir topluyor.

Dilovası Vefa Sosyal Destek ekibi pandemi sürecinde yaptığı çalışmalarla dikkat çekiyor. Vatandaşların kapısına kadar hizmet götürüldüğünü belirten Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir; “Vefa Sosyal Destek ekimiz Pandemi’nin ilk gününden bugüne vatandaşlarımıza hizmeti hiç aksatmadı ve tüm şartlarda çalışmaya devam etti.  Yapılan yardımları ifşa etmeden, insanlık onurunu incitmeden yapmaya çalışıyoruz. İlçe kaymakamımız Mustafa Asım Alkan’ın koordinasyonunda oluşturulan, Vefa Sosyal Destek Grubu ile vatandaşlarımızın talep ve ihtiyaçları ivedilikle karşılanıyor. Vefa Sosyal Destek Gurubumuz, vatandaşlarımızdan gelen talepleri karşılamanın yanı sıra, ücretsiz maske, kolonya, sabun ve dezenfeksiyon ürünlerinden oluşan Hijyen Seti ve yine İlçe Kaymakamımız M. Asım Alkan tedarik ettiği Gıda kolisini vatandaşlarımızın evlerine götürüp elden teslim ediliyor. Covid-19 virüsünden dolayı karantinada kalmak zorunda olan vatandaşlarımız 112’yi arayarak oluşturdukları talepler belediyemiz Vefa Sosyal Destek çalışanları tarafından tedarik edilerek ulaştırılıyor. Fedakâr ve takdire şayan hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.