19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Aman tadımız kaçmasın!

Spor 30.12.2020 - 10:15, Güncelleme: 30.12.2020 - 16:22
 

Aman tadımız kaçmasın!

Aman tadımız kaçmasın!

Ligde son 7 haftada bambaşka bir kimliğe bürünerek maç kaybetmeyen Darıca Gençlerbirliği A.Ş, bugün küme düşme hattında yer alan Karaman Belediyespor’a konuk olacak. Zor geçmesi beklenen mücadeleden zaferle ayrılmak isteyen sarı yeşilliler, iyi gidişatını sürdürmek istiyor. Misli.com 3.Lig 2.Grup’un forma takımı Darıca Gençlerbirliği A.Ş, ligin 16.haftasında bugün deplasmanda Karaman Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Grupta oynadığı son 7 maçta bileği bükülmeyen ve bu periyotta 5 galibiyet elde eden sarı yeşilli ekibimiz, küme düşme hattında yer alan rakibi karşısında iyi gidişatını sürdürmeyi hedefliyor. AHMET ÖZER VE ÇAĞRI YOK Zor günler geçiren ve mutlak puanlara ihtiyacı olan Karaman ekibi karşısında akıllı bir oyun ortaya koyarak galibiyete uzanmak isteyen Darıca G.B, yenilmezlik serisini ise 8 maça çıkarmak istiyor. Darıca G.B’de sakatlığı bulunan Ahmet Özer ve kırmızı kart cezalısı Çağrı Oğuz bu maçta takımdaki yerlerini alamayacaklar. Kemal Kaynaş Stadı’nda oynanacak olan zorlu randevu bugün saat 13.00’te başlayacak. Karşılaşmayı Tekirdağ bölgesi hakemlerinden Ozan Bileyci yönetecek.
Aman tadımız kaçmasın!

Ligde son 7 haftada bambaşka bir kimliğe bürünerek maç kaybetmeyen Darıca Gençlerbirliği A.Ş, bugün küme düşme hattında yer alan Karaman Belediyespor’a konuk olacak. Zor geçmesi beklenen mücadeleden zaferle ayrılmak isteyen sarı yeşilliler, iyi gidişatını sürdürmek istiyor.

Misli.com 3.Lig 2.Grup’un forma takımı Darıca Gençlerbirliği A.Ş, ligin 16.haftasında bugün deplasmanda Karaman Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Grupta oynadığı son 7 maçta bileği bükülmeyen ve bu periyotta 5 galibiyet elde eden sarı yeşilli ekibimiz, küme düşme hattında yer alan rakibi karşısında iyi gidişatını sürdürmeyi hedefliyor.

AHMET ÖZER VE ÇAĞRI YOK

Zor günler geçiren ve mutlak puanlara ihtiyacı olan Karaman ekibi karşısında akıllı bir oyun ortaya koyarak galibiyete uzanmak isteyen Darıca G.B, yenilmezlik serisini ise 8 maça çıkarmak istiyor. Darıca G.B’de sakatlığı bulunan Ahmet Özer ve kırmızı kart cezalısı Çağrı Oğuz bu maçta takımdaki yerlerini alamayacaklar. Kemal Kaynaş Stadı’nda oynanacak olan zorlu randevu bugün saat 13.00’te başlayacak. Karşılaşmayı Tekirdağ bölgesi hakemlerinden Ozan Bileyci yönetecek.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.