19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Uyarılarımızı dikkate almanız gerekiyordu”

Darıca 31.12.2020 - 11:13, Güncelleme: 31.12.2020 - 11:13
 

“Uyarılarımızı dikkate almanız gerekiyordu”

“Uyarılarımızı dikkate almanız gerekiyordu”

Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyesi Tuncer Saltaş Gebze Bölges’nin Pazartesi gecesinden bu yana yaşadığı su kesintisi hakkında açıklamada bulundu. Saltaş açıklamasında, “ 31.12.2020 saat 08.30 Darıca ve Gebze ilçelerine İSU Genel Müdürlüğü tarafından hala su verilememiştir. Pandemi döneminde 3-5 maske dağıtamayanlar ile 48 saat su kesintisi yapacaklarını söyleyip Gebze ve Darıca’ya bu saate kadar su veremeyenler, aynı beceriksiz acemi yöneticilerdir. Cumhuriyet Halk Partisi olarak derhal bu yanlıştan dönün dediğimizde, uyarılarımızı dikkate almanız gerekiyordu” ifadelerine yer verdi.
“Uyarılarımızı dikkate almanız gerekiyordu”

Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyesi Tuncer Saltaş Gebze Bölges’nin Pazartesi gecesinden bu yana yaşadığı su kesintisi hakkında açıklamada bulundu.

Saltaş açıklamasında, “ 31.12.2020 saat 08.30 Darıca ve Gebze ilçelerine İSU Genel Müdürlüğü tarafından hala su verilememiştir. Pandemi döneminde 3-5 maske dağıtamayanlar ile 48 saat su kesintisi yapacaklarını söyleyip Gebze ve Darıca’ya bu saate kadar su veremeyenler, aynı beceriksiz acemi yöneticilerdir. Cumhuriyet Halk Partisi olarak derhal bu yanlıştan dönün dediğimizde, uyarılarımızı dikkate almanız gerekiyordu” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.