AK Genç Çayırova’da mazbata da yönetim de tamam!

Siyaset 31.12.2020 - 17:00, Güncelleme: 31.12.2020 - 17:00
 

AK Genç Çayırova’da mazbata da yönetim de tamam!

AK Genç Çayırova’da mazbata da yönetim de tamam!

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Güveren mazbatasını Koordinatörü MKYK Üyesi Dr. Osman Şahin ve İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir elinden aldı. İl Koordinatörü MKYK Üyesi Dr. Osman Şahin ve İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir tarafından Ak Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak atanması gerçekleşerek Murat Güveren’e mazbatası verildi. Konuyla ilgili açıklama yapan İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir, “İl Koordinatörümüz ve MKYK Üyemiz Dr. Osman Şahin ile birlikte atanması gerçekleşen Murat Güveren’e mazbatasını teslim ettik. Kendilerine şükranlarımı sunuyor, Rabbimden tarafımıza tevdi edilen görevi gençliğimize, İlçemize, ilimize, ülkemize ve AK parti ailemize yakışır bir şekilde icra etmeyi niyaz ediyorum. Rabbim bizleri mahcup eylemesin inşallah. Çıktığımız bu kutlu yolculukta Rabbim yâr ve yardımcımız olsun” ifadelerini kullandı. Mazbata töreninin ardından ilçe yönetim kurulu listesini açıklayan çiçeği burnunda başkan Murat Güveren, “AK parti ailemize yakışır bir şekilde gençlerimize destek olarak davamızı sürmeye, bayrağı aldığımız yerden daha yukarılara taşımak için var gücümüzle çalışacağız” dedi. İŞTE AK PARTİ ÇAYIROVA GENÇLİK KOLLARI YÖNETİM KURULU LİSTESİ; Murat Güveren (Başkan), Abdullah Yavuz, Berkay Kondu, Bilal Canel, Burak Çimen, Cihan Öztürk, Dilek Ülker, Doğukan Bozkurt, Doğukan Tezcan, Ece Dağaşan, Edanur Ertaş, Ekrem Yazıcı, Emirhan Albayrak, Emre Şahin, Enes Aktaş, Furkan Yavuz, İbrahim Keles, Medine Keskinkılıç, Mehmet Buğrahan Karaca, Muhammet Aydın, Muhammet Baş, Muhammet Mustafa Özer, Muhammed Korkutan, Mücahit Pektaş, Olgun İster, Selçuk Etlioğlu, Sedat Alkan, Şeymanur Çalışkan, Şirin Gök, Şule Sel
AK Genç Çayırova’da mazbata da yönetim de tamam!

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Güveren mazbatasını Koordinatörü MKYK Üyesi Dr. Osman Şahin ve İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir elinden aldı.

İl Koordinatörü MKYK Üyesi Dr. Osman Şahin ve İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir tarafından Ak Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak atanması gerçekleşerek Murat Güveren’e mazbatası verildi. Konuyla ilgili açıklama yapan İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir, “İl Koordinatörümüz ve MKYK Üyemiz Dr. Osman Şahin ile birlikte atanması gerçekleşen Murat Güveren’e mazbatasını teslim ettik. Kendilerine şükranlarımı sunuyor, Rabbimden tarafımıza tevdi edilen görevi gençliğimize, İlçemize, ilimize, ülkemize ve AK parti ailemize yakışır bir şekilde icra etmeyi niyaz ediyorum. Rabbim bizleri mahcup eylemesin inşallah. Çıktığımız bu kutlu yolculukta Rabbim yâr ve yardımcımız olsun” ifadelerini kullandı. Mazbata töreninin ardından ilçe yönetim kurulu listesini açıklayan çiçeği burnunda başkan Murat Güveren, “AK parti ailemize yakışır bir şekilde gençlerimize destek olarak davamızı sürmeye, bayrağı aldığımız yerden daha yukarılara taşımak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

İŞTE AK PARTİ ÇAYIROVA GENÇLİK KOLLARI YÖNETİM KURULU LİSTESİ;

Murat Güveren (Başkan), Abdullah Yavuz, Berkay Kondu, Bilal Canel, Burak Çimen, Cihan Öztürk, Dilek Ülker, Doğukan Bozkurt, Doğukan Tezcan, Ece Dağaşan, Edanur Ertaş, Ekrem Yazıcı, Emirhan Albayrak, Emre Şahin, Enes Aktaş, Furkan Yavuz, İbrahim Keles, Medine Keskinkılıç, Mehmet Buğrahan Karaca, Muhammet Aydın, Muhammet Baş, Muhammet Mustafa Özer, Muhammed Korkutan, Mücahit Pektaş, Olgun İster, Selçuk Etlioğlu, Sedat Alkan, Şeymanur Çalışkan, Şirin Gök, Şule Sel

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.