COVİD’i yendi, görevine döndü!

Darıca 04.01.2021 - 18:28, Güncelleme: 04.01.2021 - 18:28
 

COVİD’i yendi, görevine döndü!

COVİD’i yendi, görevine döndü!

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş, COVİD-19’u yenerek, yeniden görevine başladı. Koronavirüse yakalaması nedeniyle zor günler geçiren Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş sağlığına kavuştu. Bir süre Ankara Şehir Hastanesi’nde tedavi gören Başhekim Güneş, zorlu süreci geride bırakarak hastanedeki denetim ve yönetim mekanizmasının yeniden başına geçti. Virüsle mücadelede en ön cephede savaşan sağlıkçılardan Başhekim Güneş’e hastane çalışanları, tekrar geçmiş olsun dileklerini ileterek hep birlikte hayırlı bir 2021 yılı geçirmelerini temenni etti.
COVİD’i yendi, görevine döndü!

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş, COVİD-19’u yenerek, yeniden görevine başladı.

Koronavirüse yakalaması nedeniyle zor günler geçiren Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş sağlığına kavuştu. Bir süre Ankara Şehir Hastanesi’nde tedavi gören Başhekim Güneş, zorlu süreci geride bırakarak hastanedeki denetim ve yönetim mekanizmasının yeniden başına geçti. Virüsle mücadelede en ön cephede savaşan sağlıkçılardan Başhekim Güneş’e hastane çalışanları, tekrar geçmiş olsun dileklerini ileterek hep birlikte hayırlı bir 2021 yılı geçirmelerini temenni etti.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.