19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

2020 yılında bakın ne kadar destek sağlandı?

Darıca 05.01.2021 - 12:10, Güncelleme: 05.01.2021 - 12:10
 

2020 yılında bakın ne kadar destek sağlandı?

2020 yılında bakın ne kadar destek sağlandı?

Darıca Belediyesi, sevimli dostlarımız olan sokak hayvanlarına 2020 yılında 14 ton mama desteğinde bulundu. Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla ilçe genelinde sokak hayvanları için oluşturulan beslenme noktalarının da sayısı arttırıldı. Sokak hayvanlarının her zaman yanında olan Darıca Belediyesi, sevimli dostlarımız olan sokak hayvanlarına destek olmak için ilçe genelinde farklı noktalarda oluşturulan beslenme noktalarının sayısını arttırıyor. Darıca’nın birçok farklı noktasında oluşturulan beslenme noktalarına her hafta düzenli olarak mama ve su bırakan Darıca Belediyesi, Hayvan Sağlığı ve Refahı ekipleriyle de bakıma muhtaç hayvanları toplayarak uzman veteriner gözetiminde rehabilitasyon merkezinde tedavilerini yapıp tekrar alındıkları yere bırakıyor. 14 TON MAMA DESTEĞİ Her koşulda sokak hayvanlarını korumak için çalıştıklarını ve onların kendilerine emanet olduğunu ifade eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Sokaktaki canlar bizler için çok değerli. Her koşulda onları korumaya çalışıyoruz. Pandemide kıymetli vatandaşlarımız evlerindeyken ekiplerimiz sokak hayvanları için yıl boyunca olduğu gibi sokağa çıkma yasakları olduğunda da çalışıyor. 2020 yılı boyunca farklı noktalarda bulunan beslenme noktalarına 14 ton mama ve su desteğinde bulunarak sevimli dostlarımızın yanında olduk. Ayrıca ekiplerimiz 2020 yılında 901 sokak hayvanının bakımlarını yapıp tekrar doğaya bıraktılar. Uzman veterinerimiz ve ekiplerimizle her zaman sokak hayvanlarının yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
2020 yılında bakın ne kadar destek sağlandı?

Darıca Belediyesi, sevimli dostlarımız olan sokak hayvanlarına 2020 yılında 14 ton mama desteğinde bulundu. Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla ilçe genelinde sokak hayvanları için oluşturulan beslenme noktalarının da sayısı arttırıldı.

Sokak hayvanlarının her zaman yanında olan Darıca Belediyesi, sevimli dostlarımız olan sokak hayvanlarına destek olmak için ilçe genelinde farklı noktalarda oluşturulan beslenme noktalarının sayısını arttırıyor. Darıca’nın birçok farklı noktasında oluşturulan beslenme noktalarına her hafta düzenli olarak mama ve su bırakan Darıca Belediyesi, Hayvan Sağlığı ve Refahı ekipleriyle de bakıma muhtaç hayvanları toplayarak uzman veteriner gözetiminde rehabilitasyon merkezinde tedavilerini yapıp tekrar alındıkları yere bırakıyor.

14 TON MAMA DESTEĞİ

Her koşulda sokak hayvanlarını korumak için çalıştıklarını ve onların kendilerine emanet olduğunu ifade eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Sokaktaki canlar bizler için çok değerli. Her koşulda onları korumaya çalışıyoruz. Pandemide kıymetli vatandaşlarımız evlerindeyken ekiplerimiz sokak hayvanları için yıl boyunca olduğu gibi sokağa çıkma yasakları olduğunda da çalışıyor. 2020 yılı boyunca farklı noktalarda bulunan beslenme noktalarına 14 ton mama ve su desteğinde bulunarak sevimli dostlarımızın yanında olduk. Ayrıca ekiplerimiz 2020 yılında 901 sokak hayvanının bakımlarını yapıp tekrar doğaya bıraktılar. Uzman veterinerimiz ve ekiplerimizle her zaman sokak hayvanlarının yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.