19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca Belediye Başkanı açıkladı

Darıca 06.01.2021 - 15:09, Güncelleme: 06.01.2021 - 15:09
 

Darıca Belediye Başkanı açıkladı

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık seçim beyannamesinde söz verdiği projeleri hayata geçirmek için çalışmalara başladı.

Balyanoz Koyu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay, Park Bahçeler Daire Başkanı Cenan Turan ve teknik ekibi eşlik etti. Burada bir açıklama yapan Başkan Bıyık, “Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin destekleriyle yapılacak olan 2. etap çalışmaları ile Darıca'lı vatandaşlarımızı Balyanoz Koyu'nu tamamen kapsayıcı muhteşem bir sahil ile buluşturacağız” dedi. DARICA’NIN MARKA DEĞERİNİ ARTTIRACAĞIZ Bağlantı yolunun Darıca’nın trafik yükünü büyük ölçüde azaltacağını söyleyen Başkan Bıyık, “Fatih Sultan Mehmet Caddesi, Aşıroğlu Caddesi ve İstasyon Caddesindeki trafik yoğunluğunu büyük ölçüde azaltacak. Darıca-Tuzla bağlantı yoluyla Darıca’da yaşayan vatandaşlarımız E-5’e çıkmadan Tuzla’ya ulaşabilsin istiyoruz. Hayata geçireceğimiz çalışmalarla Darıca’nın marka değerini daha da arttıracağız. Planlanan çalışmalar çerçevesinde Balyanoz Koyu Sahilimiz Darıca-Tuzla bağlantı yolu tamamlandığında bölgenin cazibe merkezi olmaya devam edecek. Bu güzel yatırımlar için Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın ve ekibine teşekkür ediyorum” diye konuştu.    
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık seçim beyannamesinde söz verdiği projeleri hayata geçirmek için çalışmalara başladı.

Balyanoz Koyu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay, Park Bahçeler Daire Başkanı Cenan Turan ve teknik ekibi eşlik etti. Burada bir açıklama yapan Başkan Bıyık, “Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin destekleriyle yapılacak olan 2. etap çalışmaları ile Darıca'lı vatandaşlarımızı Balyanoz Koyu'nu tamamen kapsayıcı muhteşem bir sahil ile buluşturacağız” dedi.

DARICA’NIN MARKA DEĞERİNİ ARTTIRACAĞIZ

Bağlantı yolunun Darıca’nın trafik yükünü büyük ölçüde azaltacağını söyleyen Başkan Bıyık, “Fatih Sultan Mehmet Caddesi, Aşıroğlu Caddesi ve İstasyon Caddesindeki trafik yoğunluğunu büyük ölçüde azaltacak. Darıca-Tuzla bağlantı yoluyla Darıca’da yaşayan vatandaşlarımız E-5’e çıkmadan Tuzla’ya ulaşabilsin istiyoruz. Hayata geçireceğimiz çalışmalarla Darıca’nın marka değerini daha da arttıracağız. Planlanan çalışmalar çerçevesinde Balyanoz Koyu Sahilimiz Darıca-Tuzla bağlantı yolu tamamlandığında bölgenin cazibe merkezi olmaya devam edecek. Bu güzel yatırımlar için Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın ve ekibine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.